• 16 şubat 1969. camilerde günlerdir cihat namazları kılınıyor. "komünistlerin kanını dökme çağrıları" yapılıyor. 16 şubat 1969 günü beyazıt, dolmabahçe ve fındıklı camilerinde cihat namazları kılındıktan sonra, topluluklar halinde taksim'e çıkılıyor. o gün, meydana abd 6. filosu'na karşı anti-emperyalist yürüyüş yapanlar gelecek. amerika müslüman dostu mu ne? yerde iki ölü yatıyor. turgut aytaç ve duran erdoğan. yüzlerce yaralı. gazeteler manset atıyor: kanlı pazar...**

    19-26 aralık 1978 kâfirlerle ateskes geçici olup cihad daimidir, sonuna kadar, herkes bizden olana kadar!... maraş'ı kış bastırıyor. duvarlara, dükkânların camlarına sloganlar yazılıyor: "allah için savasa!" ve cihada kalkılıyor. trt, 111. ölüyü de verdikten sonra, yeni saptanan
    ölümlerin bildirilmesini durduruyor. bir küçük cihad denemesinin resmî bilançosu böylece yarım kalıyor.

    2 temmuz 1993 sivas katliamı, madımak katliamı ya da madımak olayı, sivas'ta pir sultan abdal kültür derneği tarafından organize edilmiş olan pir sultan abdal şenlikleri sırasında madımak oteli'nin radikal islamcılar tarafından yakılması ve çoğunluğu alevi 33 yazar, ozan, düşünür ile 2 otel çalışanının yanarak ya da dumandan boğularak hayatlarını kaybetmesi ile sonuçlanan olaylardır. ayrıca dışarıda toplanan göstericilerden de iki kişi hayatını kaybetmiştir.

    1 ağustos 2008konya'nın balcılar beldesi'ndeki kız kuran kursu tüp patlamasıyla çöktü: 17 ölü, 29 yaralı

    24 eylül 2015 suudi arabistan'da hacıların mina'da şeytan taşlaması sırasında çıkan izdihamda en az 717 kişinin öldüğü, 805 kişinin de yaralandığı belirtildi.hac sırasında daha önce yaşanan felaketler:
    2015: mina'daki izdihamda en az 310 kişi hayatını kaybetti.
    2006: 364 kişi şeytan taşlama sırasında çıkan izdihamda öldü
    1997:çıkan yangında 343 hacı aday hayatını kaybetti, 1500 kişi yaralandı
    1994: izdihamda 270 kişi öldü
    1990: kutsal yerlere giden tünellerde çıkan izdihamda 1426 kişi öldü.
    1987: iran yanlısı gösterilere suudi güvenlik güçleri müdahale etti, 400 kişi öldü.

    2016 karaman'da bir öğretmenin tarikat evlerinde en az 45 erkek öğrenciye tecavüz ettiği iddia edildi. ensar vakfı ve karaman anadolu imam hatip ve imam hatip lisesi mezunları ve mensupları derneği'ne (kaimder) yakın kişilerin kiraladığı evlerde kaldıkları öne sürülen 9 ve 10 yaşlarında bulunan öğrencilere tecavüz eden öğretmen ise tutuklandı.

    2016bitlis’te ensar vakfı, akp il yöneticileri, il milli eğitim müdürü’nün adının karıştığı ‘tecavüz’ skandalı, en az karaman’daki kadar sistematik bir skandalı gözler önüne serdi. iddialara göre bitlis’te ensar vakfı’nın önemli isimlerinden olan, her ikisi de imamlıktan istifa ederek milli eğitim müdürlüğü’nde din kültürü öğretmeni olarak atanan o.s. ve m.ö., ensar vakfı’na ait çeşitli evlerde kalan 9 kadınla baskı ve şantaj ile zorla birlikte oldu.

    30 kasım 2016 adana'da ortaokul öğrencilerinin kaldığı kız yurdunda akşam saatlerinde yangın çıktı. yangında 11 öğrenci ve 1 görevli hayatını kaybederken 22 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

    ne zaman bir yerde islam adına toplanılsa çok geçmeden bir katliam bir felaket yaşanmakta. böyle şiddet dolu olan bu din biliyorum ki gerçek islamiyet değil ama ben yine de düşüncelerimi dile getirmek istedim.
hesabın var mı? giriş yap