6 entry daha
  • şeytandan kaçmak temalı korku ve aksiyon filmi. hem de şeytanın bir de yardımcı hayvanı var.

    filme çok yorgunken girmiştim ama uzun süredir bu kadar hızlı bir 2 saat geçirmemiştim. hatta birkaç gün sonra inferno'yu izlediğimde bu kadar görsel efekte, imax ekranına rağmen bu filmin 10da biri kadar heyecanlanmadığımı farkedip düşüncelere daldım.

    (*) birkaç sahne sonra başlayan şok edici sahneyle birlikte heyecan başlıyor ve biz de koşmaya başlıyoruz.

    (*) sizi bilmem ama adamı önce iyi zannetmiştim ben nedense. bizimkilerin başına kötü bir şey gelecek bu adam onlara yardım edecek sanmıştım.

    (*)bu filmi izlediğim film ekiminde çok başarılı 'başarısızlık' hikayeleri vardı (olli maki'nin en mutlu günü, florence). bu film ise bir başarı hikayesi aslında. asla vazgeçme, plan kur, strateji güt, yapabilirsin! vs. gazları.

    (*) kız yaralandıktan sonra adamın onu bırakmak istemesi oldukça gerçekçi bir sahneydi.

    (*) en sonunda adamı öldür diye bağırasımız geldi saloncak. o sırada işte insanlığımızı kaybetmiştik aslında. biz de adam gibi olmuştuk. öldürmesi gerekmeyen bir yerde öldürmesini dilemiştik içimizden. aynı kendi keyfi için canlara kıyan o cani gibi.

    (*) çekimlere ve akıcılığa bravo diyorum cidden. akıcı sürükleyici bir film çekmek isteyen yönetmen alsın bu filmi sahne sahne incelesin. bir de kaktüs, kuraklık, sıcak ve vahşet, breaking bad ile de beraber artık birbirine bağlandı sanki, neden oldu böyle kuzum? heralde meksika/karteller vs yüzünden hep böyleydi de ben yeni fark ettim.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap