2956 entry daha
  • bana dinlemenin sadece kulakla değil, gözle de yapılması gerektiğini öğretmiş, hayatımı, ufkumu, insanlara bakış açımı dörde katlamış dizidir. üstüne sherlock holmes gibi düşünmek kitabını da okuyunca kendinizi inanılmaz keyifli bir oyunun içinde buluyorsunuz.

    yaklaşık iki sene önce baby steps ile çıktığım şu yolda geçen gün kendi çapımda zirvemi yaptım;

    -çalıştığım yere giden üç yol var. iki tanesi normal asfalt yol iken, benim de hergün kulladığım üçüncüsü, yol çalışması sebebiyle engebeli ve çamurlu. malum havalar son günlerde yağışlı, dolayısıyla gelir gelmez ilk yaptığım şey, bir bezle baldırımdaki çamurları silmek oluyor. aynı zamanda benimle aynı yolu kullanan biri daha var. geçen gün işe geldiğinde selam verip yanımdan geçtikten sonra daha taze paçaları silmişken onun pantolonunda çamur izi göremeyince "bugün evden gelmiyorsun nereye uğradın söyle hemen?!" dedim.
    allahım bir şok! mala bağlamış bir surat ifadesi! anlam veremeyen bakışlar!
    verdiği cevabın hayatıma hiç bir katkısı olmadı ama bir kişiyi bu şekilde şok etmenin verdiği hazzı burada kelimelere dökmem mümkün değil.

    şu aralar bir yandan da, tonlamasındaki değişiklikten, mama değil suyunun bittiğini farketmem sonucunda kedim üzerindeki çalışmalarıma da devam ediyorum.

    (bkz: sherlock olayım derken ace ventura olmak)

    deneyin. cidden. çok zevkli*
534 entry daha
hesabın var mı? giriş yap