• arjantinli forvet. golcü bir adamdı lakin göçmen kuş misali bir orada, bir burada rastladık kendisine. arjantin'de başladıysa da futbola, kelle avcıları hemen real madrid'e kazandırdılar onu. ufacıktı yine forma şansı bulabilmişti. ancak koca madrid'de düzenli forma şansı bulması imkânsız gibiydi. o da real zaragoza'ya transfer oldu. hikâyenin bundan sonrası esnaider için keyifli geçti. düzenli forma şansı bulan isim, başladı gollerini sıralamaya. 1995 yılında kupa galipleri kupası'nın kazanılmasının en önemli sebeplerinden biri oldu; kupanın finali 10 mayıs 1995 arsenal real zaragoza maçında da bir tane olmak üzere, toplam sekiz gol attı.
    1995 yılında döndü real'e. niyeti belli ki real'de tutunmaktı. olmadı. ezeli rakip atletico madrid'de bile başarılı olduysa da, real'de bir türlü tutturamıyordu. espanyol yılları harika geçti. bir de baktık torino şehrine geçmiş.
    juventus'da yine tutunamadı tabii. büyük camiaların müzmün yedeği, küçük camiaların büyük yeteneği idi adeta. zaragoza'ya bir süreliğine döndüyse de, sonra river plate kadrosunda gördük onu. çok da oynama şansı bulamadı hava toplarının etkili forveti. fransa ve ispanya ligleri arasında mekik dokuyordu son. nedense üzülürüm aklıma gelince, tıpkı darko pançev gibi. yazık etti kendine bizim arjantinli, eklemeden geçmeyelim...
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap