• görüyor ve arttırıyorum; prim vs. tarzı şeylerin ödenmesinde güçlük çekilmemesi için taksitlendirme seçeneği de olacakmış gibi görünüyor. kesinlikle desteklenmesi gerekir. kadınlarımız herşeyin en iyisini hakediyor.

    zorunlu edit: kadınları evde tutmak için yapılıyor vs. diyen hatta "bi de cehape zihniyeti" diyen var aklım almıyor. merak etme arkadaşım, ekonomimiz öyle bi' battı ki günümüz şartlarında bırak karı-koca çalışmadan ev geçindirebilmeyi, neredeyse ek iş bakacak duruma geldi insanlar. makarna, ekmek yesen ayda bir-iki et alsan zor yetirirsin nerdeyse. yapılan hazırlık bizden önceki dönemi iyileştirmeye yönelik bir çalışma. köstek olacağına destek olsan faydalanabilecek insanları düşün. maaşı olmadığı için şiddete ses çıkaramayan kadınları düşün. çalışsın, bence de çalışsın ihtiyacı varsa. ama okumuş 4 gençten biri işsiz şu anda. kim o yaşlarda ve hiç iş tecrübesi olmamış birine iş verir?

    şu andan itibaren 25 yıl tek kişilik maaşla ev geçindirebilecek bir ailede, o kadın zaten çalışmaz sen rahat ol. sebebi de maddi durumunun iyi olmasıdır.

    kadınların çalışma hayatından uzaklaştırılması doğum izni gibi düzenlemelerle daha çok yıprandı. buna ses çıkarın, daha etkin olur. avantaj gibi görünen, en büyük kötülüklerden biri bence bu.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap