• az önce türkiye seyahat acentaları birliği'nin (türsab) facebook hesabında öğrenip şok olduğum hadise

    kaynak

    edit: ekleme

    2. edit: dayanamadım ben de yorum yapıcam. daha 2 hafta önce pragda 3 kişi 3 gecelik 3 yıldızlı bir hotele toplamda 216 tl ödedik. euro'nun 4 olduğu bir ortamda bu 54 euro yapar. yani kişi başı 18 euro yapar. 3 geceliğine 18 euro vermişsek günlüğüne kişi başı yaklaşık 6 euro vermişiz demektir. bu da bizim resmen booking.com ile hoteli kazıkladığımız manasına geliyor*

    doğru karar. hoteller kazıklanmasın.

    3.edit: hotelin adı gallery hotel sis

    4.edit: rezervasyon ekran görüntüsü

    5. edit: bazı hotelci, resepsiyonist, turizmci, rehber arkadaşlar bu kapattırma hadisesini savunur gibi olmuşlar. siz ekşisözlükçüler ne bilirsiniz demişler. iyi de ellaam ben değil miyim bu hotellerde konaklayan, tabiki de ben bilicem. bu kimi etkiliyor? beni. o zaman sus.
    türsab senin haklarını savunmaya çalışıyor olabilir ama sen bunu kendi açından anlatmıyorsun direk booking.com'u eleştirip kapatma hadisesini aklamaya çalışıyorsun. bu olmaz.

    dünyanın geldiği nokta belli. olay burada dönüyor. sen bunun yerli bir muadilini yapamamışsın. kalkıp da mafyavari şekilde kapatıyorsun. booking.com'un alternatifleri varmış da trivagosu bilmemnesi falan. arkadaşım salak değiliz onları biz de biliyoruz. hatta booking.com'da fiyat-performans parametresinde en uygununu bulduğumuzda bile dur lan bir de trivago'ya, epedia'ya, laterooms'a bakalım diyoruz. ama dönüp dolaşıp gene booking'den alıyoruz.

    bir düşün neden booking'den alıyoruz
731 entry daha
hesabın var mı? giriş yap