3 entry daha
  • muhteşem bir yazar. (bkz: #68486187)

    tıp otoritelerinin, amerikan psikiyatri derneği'nin, dünyâ sağlık örgütü'nün hastalık olarak kabul etmediği olguya* hastalık diyor. neden? çünkü o bilimler üstü bir insan. o öyle dediyse öyle!!

    bir de akademisyenmiş, şaşırmadım. günümüzde pıtrak gibi açılan üniversite, bilimsellik içeren akademik çalışma mı ararsın? tam akp tipi akademisyen türü kendisi.

    böyle insanlar çok tehlikeli gerçekten. hiçbir şey bilmediği, dahası araştırma yapma gereği duymadığı hele de tıp gibi bir bilim dalında ağızlarını yaya yaya desteksiz sallayabiliyorlar. homofobi nedir, homofobik kime denir sorularının yanıtlarını da son derece yüzeysel vermekte. korkan, nefret eden, şiddet gösteren biri değilse homofobik değil ona göre. o şiddet yanlılarından çok daha tehlikeli bir tür olduğunun farkında değil. insanların en doğal hakları olan var olma haklarına hastalık, sapkınlık gözüyle bakıp olmayan tedaviler uydurup yaşamlarını mahvetmek çok dostça! sen akademisyen kimliğini utanmadan öne çıkarıp insanları yaftalayacaksın, senin sokaktaki izdüşümün de lâf atacak, dövecek, öldürecek işte. ne sanıyor acaba, belli bir şiddet ve nefret düzeyini geçmeden homofobik olunmadığını mı? şiddetin dilde değil de yumrukta başladığını mı? özgürlüğün başörtüsü ile akademisyen olabilip milyonlarca sağlıklı insana hasta diye bok atarak devam ettiğini mi?

    eğer eşcinselliğin hastalık olduğuna dair gerçekten bilimsel dayanakları varsa buyursun sunsun, tartışalım. bahsettiği tedâvileri göstersin, başarılı örneklerini anlatsın. beceremiyorsa da şarlatanlığı bırakıp işine baksın.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap