15 entry daha
  • rixos grubu bünyesinde yer alan, ortadoğulu ve rus turistleri misafir etmeyi amaçlayan otel konseptidir. grubun, diğer otellerindeki standardizasyon ve ölçütlerinin sunulmadığı bu eğlence ve dinlenme mekanı, cebinde para olan yerli turistin disneyland paris'ten beklediğini yabancı misafirlere sunmayı amaçlayarak hayata geçmiştir.

    ilk sene otel kısmı tamamlanmış ve yetkin hizmet verirken, bu sene 10'dan fazla kaydırağın hizmet verdiği batı kanadı ve alışveriş alanıyla proje kapsamında yüzde yüz kullanıma açılmıştır.

    konaklama esnasında ödenen ücretlerdeki barem bu nedenle yerli turiste pahalı gelmektedir. ancak dediğim gibi tesisin asıl hitap ettiği kitle cüzdanı kalın yabancı turisttir. geçen sene günde ortalama 2000 turiste ev sahipliği yapan su parkı, bu sene ortalamada 3500 rakamlarını görmüş olup salı ve perşembe günleri bu rakam 7000lere çıkmaktadır.

    alışveriş alanındaki markaların türkiye'deki hedef kitlesi ve dükkanların metrekare birim fiyatlarının, istinyepark'ınkinin birkaç katı olduğu da düşünülürse ziyaret etmek isteyenlerin ufku da açılmış olur.

    geçen sene temmuz ayının son haftası otel alman, fars, arap ağırlıklı misafirlerle kaynarken bu sene dominasyon rusa kaymıştır.

    geçen seneden bu yana su parkındaki, boruların ek yerlerindeki sızıntı problemi ve kuru alanlardaki göllenme problemi giderilmiş ancak; temizlik ve bakım konusunda aksamalar yaşanmaktadır. kaplan akıllanmış, gölgede pusmuyor artık, tavaf edip alanı kendini suya bırakıyor usulca. `:o hayvanı o sıcakta orada tutanlara saygılar sevgiler`

    yeni açılan alandaki botlu kaydıraklar sıra beklemeden kayabileceğiniz ve parkın en keyifli parkuru olabilir.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap