115 entry daha
  • gizlice takip etmek, internet hesaplarından cartına curtuna bakmak. kimmiş, neyin nesiymiş, ne okuyormuş, kaç yaşındaymış, nereye gitmiş falan filan. sözlük anlamı böyle bir şey.

    yeni tanıştığım insanlar için yaparım normalde stalku. bir de erkek arkadaşımla kavga ettiğimiz zamanlarda falan. kimi beğeniyor, kimle arkadaş olmuş diye merak eder bakarım. neyse geçtiğimiz hafta bizim er kişisi antalya'ya erkek arkadaşlarıyla tatile gitti dört günlüğüne. tabi gittiği gün başladım stalka. otelde kimler var falan diye. otel rus ve almancı doluydu. ruslar da genelde aileleriyle falan gelmişti. dün sabah içimde çok kötü bir hisle sabah uyandım. kötü bir şey olduğunu hisseder ya bazen insan aynı öyle bir his vardı içimde. klasik "uyudun mu" mesajı attıktan sonra başladım stalka.

    instagramdan otelin ismini yazdım ve işte insanların paylaştığı hikayelere baktım tek tek. çok geçmeden tanıdık iki sima gördüm. biri benimki diğeri de arkadaşı. dans ediyorlardı kızlarla. dokuz yılımı verdiğim erkek arkadaşım zil zurna sarhoş, kimdir nedir bilmediğim bir kızın beline sarılmış gayet samimi bir şekilde dans ediyor.

    beynimden vurulmuşa döndüm sözlük. yani kötü bir şey olduğunu biliyordum ama o şeyle yüzleşmek beni çok kötü etkiledi. saat sabah 5.30 falan, hikaye 3 saat önce paylaşılmış. zaman geçmiyor, ben evde deliriyorum. çıldırdım zaten, bir mesaj atıp konuşmamanın en iyisi olduğuna karar verdim ve zira öyle de oldu.

    saat 9'a kadar yatakta sinirden titredim. vücudumu kontrol edemiyordum, rahat nefes alamıyordum sonra çıktım evden yürümeye başladım. yarım saat sonra falan aradı ırz düşmanı dokuz yılımı verdiğim insan müsveddesi. saçmaladıkça saçmaladı.

    söyledikleri benim için bir anlam ifade etmiyordu zaten, kendi gözlerimle dans ettiği kıza bakışını ve samimiyetini görmüştüm. sonra bitti.

    stalk, yararlıdır insana bilgi verir ama bir anda değiştirebilir hayatınızı.
162 entry daha
hesabın var mı? giriş yap