3 entry daha
  • alaçatı'da ya da bodrum'da ki beach party sunan hiç bir plajda yapılamayacağı gerçeğini taşıyan haber. bunun birçok nedeni var.

    i. alaçatı, bodrum, antalya vb. birçok beach'lerde girişte çalışan kişiler, bilgisiz ve ne yazık ki cahildir. bu kişilere bu haber konusunda doğru bilgi vermeye kalktığınızda, sizi dinler gibi yaparlar ve sonuç olarak her şeyi kısa kesip "ücretsiz giriş yasaktır" ya da daha kaba tabirle "para vermeden giremezsiniz" gibi bir söylemde bulunurlar. daha da üstemeniz halinde hırpalanabilir, dayak yiyebilirsiniz. sonuç mu? burası kocaman bir türkiye, bir polis çağırırsınız bu haberden bahsedersiniz ve sizi hırpalayan görevlilerin gözü önünde içeri girersiniz. son dediğime inandınız mı? ben olsam bende inanmazdım, türkiye lan bura.

    ii. bu tip paralı mekanlara gelen insanların %99'u, para harcamak için gelirler. sosyal statü denilen hedeyi internet mecrasında, sosyal medya hesaplarında önden başlangıç olarak instagram story, arkasından snapchat story, ara sıcak olarak whatsap story ve ana yemek olarak instragram'a gönderi şeklinde bu devam eder. bu nedenle bu haberi okuyan kitle, bu internette sosyal statü kasan kişler dahi olsa böyle bir şeye tenezzül etmeyeceği kadar, konusu bile açamayacak kadar paralıdırlar. *

    iii. böyle haberlerin gazına gelip beach partilerinin olduğu mekanlarına gidip, huzursuz ve mutsuz olmak yerine (girdiğinizi hayal ediyorum, düşünüyorum demedim bakın hayal ediyorumasdf) halk plajlarında yerinizi ayırın, takılın, yüzün, çimin, güneşlenin.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap