2 entry daha
  • (bkz: #70526359)

    özellikle böyle entryleri ayırıp buraya koyuyorum ki, nasıl bir insanla tartıştığınızı anlayın. beşiktaş az daha uefa avrupa ligi kurası çeker gibi grup çekecekti, eleman hala bana neye göre en basit ikinci grup diyor. utanmadan bir de dayanak soruyor.

    "hatta ingilizler şampiyonlar ligi tarihinin rn dengeli grubu olabilir diye niteledi bizim grubu."

    evet, ingilizler haklı. senin şampiyonlar liginde %25 %25 %25 %25 çekeceğin bir grup olmamalı, avrupa'da esamesi okunmayan bir doğu avrupa takımısın. her sene abuk kaleci hatalarıyla uefa'da bir ona bir buna elenen, tarihinde 1 kere bile şampiyonlar ligi'nde grup atlayamamış bir takımsın. ahahaha verdiğin örnekle kendi kendini çürütüyorsun. bana beşiktaş'ın içerisinde bulunduğu gruptan daha basit 3 tane grup gösterebilir misin? şu entry'i sırf seni morartmak için tek tek grup incelemesi yaparak 10 paragraf yapardım ama anlamayacağını tahmin ettiğim için yapmıyorum. dayanak neymiş diyor ya, bu beşiktaşlıların her biri ayrı komik yahu. neymiş, grubu zor yapan herkesin eşit şansa sahip olmasıymış. juventus, barcelona ve sporting çekseydin gruptan çıkma şansın %0 olacağı için kolay grup olacaktı heralde?

    olm, merak ediyorum. sizin eğitim seviyeniz ne gerçekten? bu kadar anlama güçlüğü çeken insanların üniversite okuyabilmesi büyük başarı olur gerçekten.
hesabın var mı? giriş yap