223 entry daha
  • beşiktaş porto deplasmanda aldığı galibiyet ile büyük bir avantaj yakaladı, şuanda evindeki maçlarda iyi sonuçlar aldığı sürece deplasman maçlarında kaybedilen puanları çok aramaz ve birinci olarak bile gruptan çıkabilirler. şampiyonlar ligi'nin yeni formatını ilk günden beri eleştiriyorum, bence şuanki format son derece kötü. beşiktaş oldukça dengeli bir gruba düştü, grupta büyük bir avrupa devi yok belki ama yine de grubu küçümsemek komik olur. leipzig dışındaki monaco ve porto bu kupanın önemli takımları. bunları bir kenara koyarsak, ne yazık ki bir beşiktaş başlığında bazıları aklınca yine galatasaray'ın üzerine oynamaya çalışmış ama başaramamış. bir şeyler bildiğini sanıyor ama çok net futbol cahili, adamın 90'lı yılların sonundaki milletin deplasmana gittiğinde altına pislediği rosenborg'tan haberi yok muhtemelen 2000 doğumlu. büyük takım dediğinde aklına sadece barcelona, real madrid, bayern münih gibi takımlar geliyor muhtemelen.

    adam daha rosenborg yazmayı bilmiyor, bir de çıkmış 3 dünya şampiyonluğu bulunan norveç'in temsilcisi rosenburg diye takımı küçümsemeye çalışıyor.

    bak bakalım o en ufak bilginin olmadığı rosenborg zamanında neymiş :

    96/97 sezonu (rosenborg'un çeyrek finalde juventus'a elendiği ve juventus'un final oynadığı sene)

    gruplar :

    https://www.uefa.com/…/round=76/group=18/index.html

    rosenborg'un milan'ı deplasmanda yendiği kadro (babana sor, futbolcuları sana anlatsın) :

    https://www.uefa.com/…und=76/match=53239/index.html

    97/98 sezonu

    gruplar :

    https://www.uefa.com/…und=1141/group=902/index.html

    rosenborg'un yendiği real madrid kadrosuna bak, belki isimleri tesadüfen bir yerlerden duymuşsundur :

    https://www.uefa.com/…d=1141/match=54448/index.html

    her başlıkta ısrarla sidik yarıştırmaya çalıştığınız galatasaray hakkında yorum yapmadan önce keşke tartışabilecek seviyede bir futbol bilgisine sahip olsanız.

    silinirse :

    https://imgur.com/f88wsmf
152 entry daha
hesabın var mı? giriş yap