• ön edit: pk yerine bilmeyenlere aramada kolay çıksın diye peekay yazmama bile takan dingiller var, moderasyon el atsın bi zahmet.

    aamir khan'ın türkiye'ye gelmesi vuku bulduğundan beri sözlükte bir aamir khan goygoyu sürüp gidiyor. goygoyun sürmesine sebep olanlar ise bu sanatçının (dikkat edin oyuncu demiyorum, her yönüyle komple bir sanatçı) hiç bir filmini izlememiş olup da "ya bu adam neden bu kadar seviliyor" diye araştırmadan aamir khan'ı tanımadıklarını sanki övünülecek bir şeymiş gibi söyleyen ve aslında kendilerini rezil eden, onu sıradan bir bollywood aktörü zanneden ergen piç kuruları ve kaşarlanmış önyargılı enteller. (dikkat edin entelektüel demiyorum, hakaret ve aşağılama amaçlı entel sözünü kullanıyorum)

    hiç bir filmini izlemediklerini nereden biliyorum? çünkü izlemiş olsa idiler bu yazdıklarını yazmaz, yazmaya utanırlardı.

    peki neden özellikle peekay örneği verdim? çünkü bu olağanüstü filmi izlememiş, duymamış birinin mahalle kahvelerinde maç muhabbeti ve sığ politika muhabbeti yapan sığırlardan, sikindirik kafe ve barlarda magazin ve karı kız muhabbeti yapan denyolardan biri olması gerekir, yoksa çoktan duyar ve duydukları sebebiyle izlerlerdi.

    işte bu sebeplerden peekay izlememiş biri ile aynı sıfatı* taşımaktan büyük bir üzüntü duyuyorum ve böyle çapsızları yazar yapanları, yazar olarak tutanları kınıyorum.

    edit: ulan buradaki mallar anlasın diye başlığı peekay diye açtık, onu bile eleştirmişsiniz aq.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap