80 entry daha
  • kadının kişilik örüntülerine, psikolojik şemalarına, bağlanma stiline göre değişir. bunu bilebilmeniz için söz konusu kadını iyi tanıyor olmanız lazım.

    ama ortada ekstrem bir durum yokken sizi karşınıza alıp sakin sakin gerekçeler sunarak giden bir kadını döndürmek çok zordur. bir iki hafta sonra yalvar yakar olmadan hala aynı fikirde olup olmadığını sorun. değişen bir şey yoksa kabullenip devam etmek en sağlıklısı olacaktır.

    narsistik bir kadınsa eğer gidişini hiç umursamıyor gibi davranmalısınız. iyi görünün ve asla arayıp sormayın. o zaten nasıl bu kadar kolay devam edebildiğinizi anlayabilmek için geri dönecek ve kendisine daha çok bağlamaya çalışacaktır.

    borderline bir kadınsa sizin onu terk edeceğinizden korkarak sık sık uzaklaşmaya çalışabilir. bir gün önce "beni asla bırakamaz" dediğiniz kadın bir anda "sen beni sevmiyorsun" deyip gidebilir. bu durumda bir kaç gün süre verin. o zaten siniri geçince özleyip dönecektir. reddedeceğinizden korkup dönemiyorsa siz nabız yoklayın. öfkesi hala geçmediyse düşüncelerinde yanıldığını, bunu kendisinin de anlayacağını ifade edin. bir süre kendi haline bırakacağınızı, fikri değişirse arayabileceğini hissettirin. büyük ihtimalle dönecektir.

    eğer büyük bir hatanız varsa o yüzden terk edildiyseniz adam gibi özür dileyin. biraz zaman tanıyın. hala affetme niyeti yoksa ısrarcı olmayın.

    görüldüğü gibi şartlar değişse de tavsiye edilecek son şey; yalvarmak. bu sizi zavallı konumuna sokar ve hiçbir kadın bir zavallıyla olmak istemez. işe yaramayacak ya da kısa vadeli sonuç verecek tek şey bu.
324 entry daha
hesabın var mı? giriş yap