7 entry daha
  • bahsedildiği gibi bodrum merkeze yakın bir otel.

    - baya bir özene bözene yapılmış, tam bir butik otel. havuzun bulunduğu alanın tasarımı, taş havuzu, teras restorantının manzarası baya iyi.

    - ayrıca ikinci bir 50 cm derinliğinde çardakların bulunduğu küçük bir taş dinlenme havuzu daha var. orada da bir iki lokasyondan bodrum manzarasını izleyebiliyorsunuz. buralarıda güzel.

    - odaları klasik bodrum evleri mimarisinde, otel alanı içerisinde çok fazla yeşillik ve çiçek var * dışarıdan tamamen soyutlanmış bir alan. yeşile doyuyorsunuz gerçekten.

    - bahçelerinde yeşilliğin içinde jakuzi var. balayı çiftlerine 1 saat ücretsiz. fiyatını bilmiyorum. tavsiye edilir kesinlikle.

    - kahvaltıları baya başarılı. kendi üretimleri ekmek, reçel, zeytin ve peynirleri var. tereyağları ve peynirleri çeşitli baya lezzetliler. tereyağ ve kaymakları da kendilerinin olabilir. kahvaltı çok çeşitli. reçellerinden dışarıya götürmelik satıyorlar. saçma sapan küçük paket kaplardaki kahvaltılardan yok burda. salatalık domates fln sebzeleri meyveleri son derece taze ve lezzetli.

    - bodrum birası varmış burada denemeye fırsat olmadı. kendi üretimi şaraplarıda var.

    - hergün 5 te çay ve börek kek ikramı var. börekler kekler baya başarılı. es geçmeyin.

    neyse eksilerine gelelim,

    edit: 9 ekim itibari ile burada yazdığım olumsuz kısmı bilgi işlem tarafından patrona iletilmiş, onlarda yaz ayında kalan kişiler arasından araştırıp verdiğim fiyat bilgisi sayesinde karşılaştırıp kimliğimi tespit etmişler ve patronda doğrudan bana telefon etti.
    keşke daha önce eksikleri bize buradayken söyleseydiniz dediler. burada yaklaşık 6-7 paragraf eksiklik yazıyordu. kimisi portakal suyundaki su idi. kimisi odanın temizliği ile alakalı idi. genel olarak önemli bir rahatsızlık yaşamamıştık otelde. en önemli sorun kapı kilitlerinin bozuk olması bazen kendi kendisine açılması idi.
    aradıklarında telefon konuşmasında entry silmem istenmedi. hatta sizi tekrar ağırlayalım dediler. ancak itina ile çalışıp kimliğimi tespit eden bir otele ne diyebilirim? açıkçası bu otelde kaldığıma pişman oldum.* öğle vakti 2-3 ay önceki kaldığım otelden entry alakalı aranmak hoş değil. ayrıca sözlüğüde aktif olarak kullanıyormuşum.* bunuda tespit etmişler.
    sanırım istekileri buydu. olumsuz entry olmasa iyi olur dediniz ahanda işte olumsuz kısımlarını sildim. bunun gibi benzeri bir çok duruma sözlükte rastlamıyormuyuz? ayrıca otelde kalmayın da yazmamıştım. mutlaka 1 kere gidilmesi gerektiğini özellikle belirtmiştim. güzel yönlerini en başa yazdım hemde.

    şimdi açıkçası şöyle yazıyorum; sizi araştıran, kimliğinizi tespit eden stalkerlık yapan bir otelde kalmayın.!!! eğer bu son yazdıklarım üzerine araştırıp adresimi tespit edip topuğuma sıkmayacaklarsa:

    - olumsuz yazı yazan müşterilerinizi zort diye aramayın. mail atın.
    - arıyorsanız eksiklikleri nasıl giderdiğinizden kısaca bahsedin veya mail atın.
    - bakın sizi araştırdık bulduk balayı çiftiymişsiniz demeyin entrydeki fiyatla karşılaştırdık bilgi işlem araştırdı fln. mit misiniz cia misiniz nesiniz anlamadım?
    - ortalamanın üzerinden bir fiyatlı otelseniz müşterilerinizin temel ihtiyaçlarını karşılayın. odaya su koymuyorsunuz. bir çok otel su koymuyor diye telefonda savunuyorsunuz. bu güne kadar oda da ücretsiz su bulundurmayan otel görmedim kusrabakmayın. üçün beşin hesabını yapan tipler değiliz. ama bu temel ihtiyaç. gecenin bi yarısı su varmıydı bar da kapanmıştır karşıdaki büfeye gidip su mu alalım? üçün beşin hesabını siz yapıyorsunuz.
    - portakal suyunda su olmasının nedeni yaz ayında portakalların kötü olmasından kaynaklıymış. çoh ilginç. bunun savunması için mi aradınız?
    - yazdığım tüm eksikliklere kendinize göre bir kulp uydurduğunuzdan ve düzeltmediğinizden eminim.
    - son olarak otelinizde bedava kalmak için entry yazmıyoruz. gerçekten eleştiriyoruz.
hesabın var mı? giriş yap