1953 entry daha
  • --- spoiler ---
    dizinin teması izlerken izleyiciyi germek için özel tasarlanmış gibi. her bir karakterin duygu durumunu çok iyi yansıtıyorlar. karakterler dünyanın en amatör tipleri olsa da sırıtmıyor bir şekilde izletiyor kendini dizi. izlerken can manayın bütün o soğuk aurasını hissedebiliyorsun ve karşısındaki kişinin psikolojisine eşitliyorsun kendini. özgenin değişimini daha farklı beklerdim. izlerken sırf espri olsun diye “çekiyormuş şimdi minileri” derken bir anda gerçeğe dönüşmesi beni sürüncemede bıraktı ancak karakteri bu yolu seçmiş olarak düşüneceğiz maalesef. ancak gözlerindeki “ne yapıyorum lan ben” bakışı sürdüğü sürece her an geri eski haline de dönebilecekmiş gibi. bilemedim.
    duru durulay gibi üçüncü sınıf deterjan markası ismine sahip karakterin can manaydan faydalanma moduna girmesi can için avantaj duru için dezavantaj. manipülasyona dayalı hayat sürdüren bir adama herhangi bir konuda istekte bulunursan bunun avantajını sonuna kadar kullanır.
    deniz de, bıktık lan. hiç sevmem şöyle tipteki insanları. cafede falan görünce istemsizce yaklaşıp “düşüyor mu böyle” diyesim geliyor. tavırlara bak.

    --- spoiler ---
1819 entry daha
hesabın var mı? giriş yap