7 entry daha
  • insanın izole olma hali.

    tecrübe ile bazı şeyler sabitlenir. hayaller sınırsız olduğu için kırılmalar da sonsuzdur. bir yerden sonra son bir güçle hayallerini değiştirmek veya yok etmek durumunda kalırsın. sosyalleşme eğer seni üzüyorsa o halde kendinle barışman gerekir. beklentilerin karşılanmıyorsa beklememen gerekir.

    insanlar dengesizdir. senin ondan beklediğini o karşılayamaz. empati yeteneği, sempatisi seninle aynı olamaz. ya onun karşısında ezilirsin ya ayna görevi görürsün ya da geriye üçüncü seçenek kalır. bu da başlıkta yazıyor.

    ben 1 haftadır bu kabuktayım. çoğu kişiyi sildim. facebook ve instagram hesabını kapattım. bazı numaraları ve sözlükteki yazarları engelledim.

    eğer karşındaki seni kocaman bir çıkar olarak görüyorsa belki de onu çıkarman en iyisidir. güvenmemek kabuğu sağlamlaştırmak için şart.

    insan eğer kendisiyle barışırsa başkalarına ihtiyaç duymaz. sonuçta eğer sevdiğiniz herhangi bir hobi veya ona yakın bir şey varsa o size bir şeyleri düşündürmelidir. başkalarına ihtiyaç duyma sınırını olabildiğince değiştirebilirsiniz.

    belki de yükünden dolayı kaplumbağa yavaştır. burada iki çıkarım yapabilir.

    eğer evini bir ağırlık olarak görüyor ve hızlı hayvanları ağırlık olarak görüyorsa mutsuz olur.

    eğer evini her zaman sığınabileceği bir yuva olarak görüyor ve hızlı hayvanlardan daha güçlü ve tecrübeli olacağını biliyorsa mutsuz olmaz.

    seçim sizin...
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap