840 entry daha
  • iota patladı mı? tabi ki patlamadı. az zamanda aşırı yükseldi, siz en yükseldiği yerden girdiniz, kısa vadede siz patladınız. marketcap te ilk 10 da, şu an için güçlü ama böyle yükselişler her coinde oluyor. diğer altları kaçırdınız.
    "iota 100 dolar olacak. 300 dolar olacak. 500 dolar olacak. "yarrak olacak. eğer yarısını falan yakmazlarsa kısa zamanda böyle bişey beklemeyin. ama ben 5 sene elimde tutacağım diyorsan niye günde 50 kere fiyatını kontrol ediyorsun? kendinizi kandırmayın kısa zamanda çok kar etmenin peşindesiniz. kendinize karşı dürüst olup ona göre stratejinizi belirleyin.
    200 bin dolarlık alış emri gördüm bu kadar yatırım yapıyorlar demek ki sağlam yorumu yapan bile var. aynen alım emrini girdi adam 6 sene bekleyecek. 10 dk sonra satacak la . yüzde 99 ihtimalle de işlemi gerçekleştiren bot. bizim 3-5 bin liramız var tamam da market için 200 bin dolar para mı amk.
    bu işe şu an giren herkes 1 sene sonra büyük ihtimalle hiç bir araçla elde edemeyeceği kar oranı yakalayacak. kazanacaksınız zaten. olay bu değil. takım tutar gibi coin tutmayın. öyle bir davranış içerisine girmişsiniz. bu fırsat elinize her zaman geçmez. olay bu işten maksimum nasıl kar ederimdir. yok roket geliyor yok battı falan, bu tarz boş tartışmalar size kaybettirir. böyle şeylerle vakit kaybetmeyin.
513 entry daha
hesabın var mı? giriş yap