622 entry daha
  • olaya hiç girmeyeceğim. çok efsane duyarlar gördüğüm için alkışlamaya geldim. hele birisi var ki ayakta alkışladım. çeşitli kürtçe isimler yazdıktan sonra "kolay mı 10 boğazı doyurmak, şöyle böyle yapmak, başka yol mu var kaçakçılık yapacak" tadında merasim şiiri yazmış. üstüne pembe götlüler, doğalgazlı evde sıcak çay eşliğinde oturuyorsunuz klişesini yapıştırmış. günün önlem ve anlamına dair tam bir molotof kokteyli olmuş kardeşim. şapka çıkardım.

    az buçuk algoritmayı çözdüm sayende. mesela şimdi ben, "madem götün açık, başın kabak" ne bok yemeye on çocuk yapıyorsun? desem foşik oluyorum. ben ısınamadığım doğalgaz ve elektrik kombosuna aylık 500+ lira öderken sen zırnık ödemediğin elektrikle evi ahırı cayır cayır harlıyorsun desem at hırsızı orta asyalı oluyorum. buraya kadar anladım.

    anlamadığım, ben vergisini ödediğim çayımı içince ırkçı oluyorum da sen nasıl kaçak çayını hem içip hem satınca halkların demokratik power rangers'ı oluyorsun? niye kaçakçılık yapıyorsun diyorum. çünküm istihdam yok diyorsun. e amk gelen yatırımı yakıyor, mühendisi doktoru öğretmeni kaçırıyorsun. yetmiyor teröriste destek veriyor yataklık ediyorsun. sonra neyin istihdamından bahsediyorsun? diye sorsam. konuşma pembe götlü diyorsun. tamam o zaman kara götlü.

    ikimizde istanbul'un iki ayrı semtinden yazmıyor olsak sen haklısın diyeceğim. şu an fransız balkonlu, doğalgazlı dairesinden değil de mağarasındaki ateş başından yazıyor sanki amırcığın tohumu. üzerinden lolo yaptığı adamlar kadar olup orada kalamamış adamsın burda koçaklama yazıyorsun. bitmedi mağduriyetiniz.

    edit: lolo yapmak nedir diye mesaj geldi asduıasdujkf. lan yaşlanıyoruz resmen. geçen 99 doğumlu bir genç jetonun geç düşmesi deyimini anlamamıştı da kendimi yaşlı hissetmiştim. bununla birlikte iki oldu. halk dilinde lölö yapmak olarak da kullanılır. asıl hikayesi şudur: (bkz: #16646874) müzikli temaşası için: https://youtu.be/payw0oo-ihy?t=13
560 entry daha
hesabın var mı? giriş yap