5 entry daha
  • yillarca kullandiktan sonra bile simsiki kalan, orasi burasi takirdamayan otomobiller.

    motordan anlamiyorum, ama birer buçuk yil kullandiktan sonra, orasindan burasindan kaynagi bir türlü tespit edilemeyen tikirtilar gelmeye baslayip, kurdesen döktürten 2 adet japon ve her durup kalktigimda altimdaki koltugun sallandigi bir adet orta-üst sinif fransiz otomobilinden sonra, 10 yildir kullandigim alman otomobilinin, arada ciddi bir kaza da geçirmesine ragmen, hala ilk günkü kadar simsiki duruyor olmasi, yeterli referanstir benim için. esin, dostun kullandigi 100 binleri devirmis diger alman otomobilleri de, benimkinin bir istisna olmadigini teyit ediyor.

    estetik, kismen zevk meselesidir, uzun boylu tartisilamayabilir. ama içinde kullanilan malzemenin üstünlügünü görmek için uzman olmaya gerek yok.

    e, ben simdi, bu konuda uzmanligi olmayan sade bir vatandas olarak, düsünürüm: içi güzel, disi güzel, takirdamiyor, tikirdamiyor, paslanmiyor, yol gürültüsü almiyor, gördügüm, anladigim her yerindeki malzeme digerlerinden fersah fersah üstün, periyodik bakim disinda (ki, o da seyrek mi seyrek) servis yüzü görmemisim, yaris yapmiyorum, ralliye katilmiyorum, evden ise, isten eve, arada bir gezmeye gidiyorum, bana ne hybrid teknolojisinden, santimetreküp basina ürettigi beygir sayisindan?
86 entry daha
hesabın var mı? giriş yap