9 entry daha
  • chp'nin kötü yönetildiğinin ispatı olan sarıgül sayesinde o makama oturmuş şahsın görevden alınması.

    öncelikle belli bölgelerdeki halk chp'den çok doğrudan akp karşıtlığına ve kendisinin ataturkcu seküler olduğu beyanına oy veriyor. chp beşiktaştan eksi yazarlarından kimi gösterse muhtemelen o seçimi çok rahat alırdı ama chp belediye başkanlarını seçerken son derece özensiz davranıyor. bir önceki belediye başkanıda berbattı ve gitti hatta akp dokunmasa idi bu başkan da bir daha aday olmayacak muhtemelen de chp den ayrılacaktı.

    yapılan işlem ise tamamen politikdir. çünkü şu anda çevre ve şehircilik bakanı olan geçmiş dönem kayseri belediye başkanı özhaseki lehine soruşturmalar kapatılmıştır .hatta o dönem barış terkoğlu yaptığı haberde o dönemin vali yardımcısının bu durumun akp'nin sonunu bile getireceğini söylemişti.

    bu görevden almalar tamamen cumhurbaşkanının emri ile yapılan gayri demokratik bir faaliyettir ama chp'de beşiktaş gibi önemli yerlere doğru düzgün adam seçmeyerek, sarıgül'ün değirmenine su taşımak için çanak tutmuştur. maalesef kılıçdaroğlu hiçbir dönem partiye hakim olamadı , hatta levent gültekin gibi dışarıda olup dönem dönem kılıçdaroğlunun danıştığı isimler partiye yanaştıklarında aslında chp'nin de akp kadar meshepci olduğundan şikayet ediyorlar.

    kaldı ki erdoğan'ın yeni sistemi sayesinde ülkenin artık bir partiye ihtiyacı yok aklı selim, kitleleri peşinden sürükleyecek bir adam pek çok şey değiştirebilir.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap