3 entry daha
  • karısından boşandığını duyup üzüldüğüm yazar. benimle uğraştığının üçte biri kadar karısına ilgi gösterse evliliğini kurtarabilirdi. elbette mesele ilgi göstermek olsaydı. ben sorunun başka olduğunu düşünüyorum; muhtemelen geç bir aydınlanma yaşıyor selçük, bazı eşcinsel eğilimlerini yeni yeni keşfettiğini düşünüyorum. karısı istememesine rağmen karısının bikini giymesini ısrarla istemesi türk erkeğinin yapısı düşünülünce bu çıkarımımı destekleyen çok önemli bir done.

    ayrıca girdiğim sınavlarda aldığım notlara kadar takip etmesine ve hakkımdaki çoğu gelişmeyi benden önce haber almasına bakılırsa şahsıma pasif eşcinsel bir ilgi duyduğuna kesin gözüyle bakıyorum. fakat üzgünüm ki eşcinsel ilişkiye olumsuz bakan birisi olarak tarafımdan muhtemelen beklediği aktif eşcinsel eylemleri şahsına gerçekleştirmem mümkün değil. bu yüzden benim için yuvasını yıkmamasını, mümkünse hormon tedavisi alarak ilgisini yeniden karısına çevirmesinin yollarını aramasını tavsiye ediyorum.

    şu anda hayallerini feci şekilde yıktığımı biliyorum selçük ama insanın hayatta her istediği olmuyor. uğruma ilişkini bile gözden çıkarman gururumu okşamıyor değil ama erkeklere ve muhtemel gaylara değil, kadınlara ilgi duyuyorum.

    adamın başlığına girince çıkan reklama gel.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap