• ilk tanıştığınız insanın karakterini anlamanın basit bir yolundan bahsedeceğim şimdi sizlere :
    ilk önce bu kişiyi iki kategoride inceleyebiliriz; birisi akıllı telefonu olan diğeri olmayan. ikincisinden başlamak gerekirse, kesinlikle casual bir insandır. telefon kabı yoktur. hatta telefonu da pratik nedenlerle kullanmak zorundadır. rahatça ahbap olabilir ya da flört sonrasında evlenebilirsiniz. bu, hangi niyetle buluştuğunuza bağlı.

    diğer tip insan akıllı telefonu olan insandır, bunları da kullandıkları kaplara göre dört sınıfta tahlil edeceğiz:

    1) kap kullanmayan ya da sadece cam koruması/arka koruyucusu olan kişi: hayatta hiçbir şey umrunda değildir. mala mülke fazla değer vermez, parasının hesabını bilmez. bu kişiyle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

    2) cam ve arka kap kullanan kimse: telefonunu korumaya calışır, bıraksan bir alt kategorideki kaptan takar ama sosyal çevresinden gelecek tepkileri düşünerek buma cesaret edemez. arka kabı genelde plastik ya da slikon olur, buna karşın kırılmaz camla saklamaya çalıştığı kişiliğini ele verir. eğlenceli ve sıkıcı insan tipi arasındadır.

    3) full body kap kullanan şahıs: malına düşkündür, parasının hesabını bilir. ikinci kolayı ve ikinci birayı söylemez. çünkü zaten ilk birayı evde içerek gelmiştir. kişi kadınsa kabı desenlerle renklendirmeye çalışır, erkekse net siyahtır. bu insan modelini gruba çağırmasanız da çok bir şey kaybetmezsiniz.

    4) kapaklı kap kullanıcıları : ne yazık ki bu tip insandan derhal uzaklaşılmalıdır. genelde orta yaşlı insanların tercihidir. eğer orta yaşlı değilse, öyle hissediyordur, ki bu daha kötü. kadınlarınki genelde açık renklerde olur ve akbil, kredi kartı vs objelerini bu kaba koyarlar. eğer erkekse, kemere takılan kaplar varya hani işte o amcalar şu an akıllı telefonu için bu kapları kullanıyor. yorumu sizlere bırakıyorum.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap