18 entry daha
  • bunu söyleyeceğimi hiç tahmin etmezdim ama tam bir hayal kırıklığı olan albüm. jt'nin bu albümü yaptığına inanamıyorum.

    neden country? neden bu "evli, mutlu, çocuklu" konseptli, i'm more than content havası? tamam mutlu olsun adam, ne kadar harika, ama müziği bu kadar sıkıcılaşmak zorunda mıydı?

    filthy'nin ilk single olması tamamen yanıltıcı bir taktik olmuş, benim gibi elektronik müzik dolu, güzel bir dans ve arka plan * albümü bekleyenlere sağlam hayal kırıklığı oldu. gerçi filthy'yi daha ilk dinleyişte man of the woods konseptiyle alakasız olduğunu düşünmüştüm, lakin yanlış bir tanıtım olduğunu zannetmiştim.

    albümü baştan sona 2 kere dinledim. dinlerken bile sıkıldım, adını merak edip baktığım 2 şarkı ya oldu ya olmadı (filthy ve supplies'ı saymıyorum, onları zaten biliyorum zira). albümün kendinde bir kişilik bunalımı var gibi, bir anda acayip countryleşip, sonra aniden elektronikleşiyor, anlamsız slow ve duygusal sözlerle yüklenmiş şarkılar var. o yapımcılarla gelecek albüm bu mu olmalıydı?
    kimse çok güzel bir albüm olduğunu iddia edememiş zaten, insanlar 3-5 şarkıdan bahsetmiş ama o da jt'nin hatrına, zira jt faktörü olmasa muhtemelen lafı bile edilmezdi albümün. bu kadar heyecanla beklediğim bir albümün böyle sönük olması hevesimi kursağımda bıraksa da yine de belki hitap ettiği birileri vardır da ben onlardan değilimdir diye kendimi avutmaya çalışıyorum.*

    elbette ki dinleyip bir şans verin ama ben şahsen bu albümü yoksayıp eskilerle devam edeceğim. gözünü sevdiğim 20/20 experience.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap