5 entry daha
  • kulaktan dolma bilgiler ve ergen keko, meriç ve kezbanların yalan yanlış ifadelerini bir kenara bırakırsak;

    the red pill’cilerin ve feminizm akımın ortak özellikleri;

    kadınların insan olduğu ve kadınların bir meta ya da mal olarak görülmesinin yanlış olduğunu,
    kadınların hak, hukuk ve sosyal ve ekonomik olarak erkeklerle eşit haklara sahip olduğunu,
    kadınların erkeklere hesap ödetmek, kapısını açtırmak gibi erkeği hami, kadını düşkün duruma sokacak davranışlardan kaçınmak,
    kadınların kendilerini mal ve eşya gibi çeşitli maddi ve manevi değere sahip çıkarlar karşılığında satmasına karşı çıkmak,
    kadın-erkek ayrımını ortadan kaldırıp ‘birey’in özelliklerine göre kişilere değer vermek gibi ortak özellikleri var.

    trp, “kadınlar bizden aşağı varlıklar, hepsi ölsün gebersin” demiyor. “kadınlara değer verdiğinizi iddia ederken hem kadının değerini hem de kendi değerinizi düşürüyorsunuz, sizden bunu talep edecek kadın da kendisini mal gibi satıyordur bunlardan uzak durun” diyor.

    peki bizim embesil feminaziler ne diyor? “hayır kadın erkekten üstündür biz istediğimizi yaparız” diyor. cevap vereyim; “hayır yapamazsın. kimse istediği her şeyi yapamaz”

    şimdi aklı başında feministlerle trp’cilerin savunduğu değerler arasında hiçbir ayrım yok. insanların karşı çıktığı erkeklerin kadınlardan yahut kadınların erkeklerden üstün olduğunun düşünülmesi. ikisi de hastalıklı zihinlerdir.

    sizin trp’deki “kadın düşmanlığı” olarak gördüğünüz , “erkekler olarak kadınlardan üstünüz” mantığındaki kadın siz değilsiniz. kadın olarak erkeğe hesap ödetmeyi hak gören zihniyetteki kadınlar. yoksa kadınlar da o mantıktaki kadınlardan daha üstün zaten orası ayrı.

    trp’nin ortaya çıkmasına ve yayılmasına olanak sağlayan bir video vardı. şimdi bulamadım. bir konferansta beyaz bir erkek konuşmacı siyah bir kaşınla konuşuyor. siyah kadın diyor ki “ben erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyorum çünkü yemeğe çıktığımızda hesabı o ödemiyor diyor” o sırada salonda bulunan kadınlar da kafalarını onaylar derecede sallıyor. yani o salondaki çoğu kadın, yemeğe çıktıklarında hesabı erkeğe ödetmeye, eğer ödemezse ondan ayrılmaya hazır. adam da soruyor “çalışıyor musun?” kadın, “evet” . “o zaman kendi hesabını neden kendin ödemiyorsun?”

    işte mesele bu. düşman olunan grup “kadınlar” değil, çalıştığı halde hesabı erkeğe ödetmeye çalışan “satılık mallarda”. eğer kadın mal olursa erkek de ona istediği şiddeti uygulamakta hak görür. çünkü parasını bastırıp aldığın malı istediğin gibi kullanırsın.

    şimdi size burada methiyeler düzen, “canım trp’ciler tam ergen, erkek tabi ki kadının hesabını ödeyecek <3” diyen meriçler size satılık mal muamelesi yapıyorlardır ve ileride birlikte olduğunuzda şiddet göreceğiniz insanlar da onlar. zira, “ parasını bastırıp aldığın malı istediğin gibi kullanırsın”.

    kezbanlara ise tek bir şey söylemek istiyorum;
    “o zaman kendi hesabını neden kendin ödemiyorsun?”

    not: trpcilerin artması sizin anladığınız modern toplumun temellerinden biridir. birçok şeyi anlamadan sadece okuduğu 3 ergenin mesajını refere ederek ağzında penisle başlık açınca böyle oluyor.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap