5 entry daha
  • istanbul'un açık ara en kötü projelerinden biridir.

    gece saat 4'te gereksiz yere çalan yangın alarmları mı dersiniz, cumartesi ve pazar sabahı saat 9'da çalan ve çalışanlar tarafından bir türlü susturulamayan yangın alarmları mı dersiniz, kapanmayan pencereler mi dersiniz, çalışmayan ısıtma sistemleri mi dersiniz...

    hem yüzlerce lira aidat alıp, hem de hiç bir sorunu çözemeyen, bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyen insanların çalıştığı firmalarca yönetilen bir sitedir ritim istanbul.

    sabahın köründe stadyum desibelinde çalan yangın alarmlarını yarım saat susturamazlar, telefonla ulaşamazsınız, ulaştığınızda bizim yapacak bir şeyimiz yok derler. yarım saat sonra alarmı susturmak için elektriği keserler, bu seferde asansörler çalışmaz. 29 katlı, 32 katlı kulelerdeki daireye asansörsüz çıkmanızı beklerler. elektriği kesince dairedeki tüm giderlerlerden kanalizasyon kokusu fışkırır. camı açarsınız ama o da ne cam bir daha kapanmaz. bir hafta boyunca çılgın rüzgar içeri girer, odadaki her şeyi uçurur. yönetime bildirirsiniz, derler ki sadece salı günleri cam firması gelip tadilat yapıyor, salıya kadar bekleyin... haydaaaaa yağmuru, rüzgarı, e-5in bela sesi bir hafta içeriye girer.

    ısıtma sistemi desen, yüzlerce lira alırlar ama ısıtma en sondayken bile odanın içi 16.5 derece olur. kazak üstüne yorganla oturmak zorunda kalırsın. teknik servis çağırırsın, gelir, yaptık tamam süper der, oda 15 dereceye düşer. ikinci kazağı giyersin.

    işbu entry girilirken hala bir yerlerde alarm çalıyor olur. (1 saati buldu alarmların çalması, videosu youtube a yüklecek, burası da edit görecek)

    uzun lafın kısası, o çirkin heybetli görünümüne aldanmayın. daha kötüsü olamaz zira. bin pişmanız biz.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap