12 entry daha
  • bir kadın iç çamaşırı yakalatmış biri olarak hakkında taktik verecek son kişi olduğum konudur.

    2 günlüğüne evde yalnız kalmıştım. gecesinde getirdiğim kızın çantasında yedek bulundurduğu tanga marka iç çamaşırı, fingirdeşmelerimiz ve oynaşmalarımız esnasında boyuna bakmadan yumurtasını kırıp dünyaya gelen caretta kaplumbağası gibi, milyonlarca sperm arasında çizgiyi ilk geçip rahme koala gibi tutunan sperm gibi, dünyaya meydan okurcasına diğer rakiplerini alt edip kraliçeyi siken karınca gibi çantadan çıkmış ve oksijenle buluşmuştu.

    sular durulup kız gittikten sonra önce havada kar taneleri gibi uçuşup, sonra kapılar ve pencereler kapanınca usul usul yerlerine konan toz taneleri gibi aklımın çarkları eski haline gelince farketmiştim kızın tangayı unuttuğunu. suratımda aptal bir gülümsemeyle evirip çevirip inceledikten sonra ben bunu ne yapcam diye düşünmüştüm. en sonunda imha etmeye kıyamayıp kraliçe elizabet gibi bakire kalmış, hiç ellenmemiş, kullanım dışı olan dolabımın üst kısmına koymuştum.

    sonra 1 haftalığına çıktığım şehir dışından dönünce bir gün aklıma gelmiş ve ayak parmaklarımın üzerinde yükselip el yordamıyla almaya yeltenince öğrenmiştim acı gerçeği.

    elimle ne kadar yoklasam boş. kocası heyecanlandığı için elini götürdüğü yerde elmas sertliği bekleyip bermuda şeytan üçgeni boşluğuyla karşılaşan yeni gelin gibi her seferinde boşa çıkıyordu güzel ellerim.

    tabureye çıkıp gözlerimle her tarafına baksam da yine boş. gözlerime inanmayıp baktığım yeri ellerimle tekrar kontrol etsem de yine boş.

    zalımın biri, ya annem ya da eve gelen temizlikçi abla almıştı o masum tangayı ordan. abla neredeyse çöp olduğuna emin olduğu ama çöp kutusuna atılmamış eşyalara bile dok-a-nmadığı için geriye tek seçenek kalıyordu: annem! canım anam, biricik anam, zalım anam! bana hiç söylemedi o tangayı bulduğunu. heralde utandırmak istemedi. gerçeklerin de bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu yoktur di mi lan.. olmayacak öyle bir şey, inşallah....
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap