14 entry daha
  • patlaması kuvvetle muhtemel bir fikir nasıl zirveye çıkarılır, reboot, revival nasıl yapılmalıdır gibi soruların cevabı olarak verilmiş eserdir. 80'lerde çocuk, genç olmuş, "cilala, parlat" sözlerini diline pelesenk etmiş pek çok kişiyi memnun edecektir. tabii ister istemez aklımıza barney stinson geliyor. ayrıca öyle bir dizidir ki, sezon boyunca gönlünüzün kaydığı karakterlerin hiçbiri mükemmel değildir, hepsinin zaafı, zayıf tarafı vardır. bir bölüm hastası olduğunuz karaktere öbür bölümde saydırabilirsiniz.

    --- spoiler ---
    başta daniel larusso'yu kötü adam ya da antagonist yapacaklar zannettim, barney stinson buna bayılırdı, ama öyle olmadı. üstelik turnuva sahnesinde daniel sahaya koç olarak döndüğü anda anlıyoruz ki bu serinin kahramanı halen o, felsefesi de halen sağlam. son bölümde sezonun ilk yarısında gıcık bir tip olan robby resmen gaza getirdi, ikinci sezon buradan epey ekmek yerler.
    --- spoiler ---

    the karate kid'filminin güzel tarafı, meselenin kazanmak ile ilgili olması değil, denge bulmak ile ilgili olmasıydı. dizide bu mesaj, filmden bile daha iyi bir şekilde verilmiş bence. bu arada william zabkave ralph macchio tıpkı mark hamill gibi ikinci baharlarını yaşayacaklar tahminim. johnny lawrence karakteri mükemmel bir anti-kahraman olmuş. politically incorrect tarzının da hastasıyım.
672 entry daha
hesabın var mı? giriş yap