• muharrem ince’nin çocuklara namaz, abdest gibi ibadetleri öğretmek için camiye götürüp uygulamalı eğitim veren bir öğretmen hakkındaki rahatsızlığı.

    https://twitter.com/…status/995358054316171265?s=21

    adam çocukları camiye götürdü abdest aldırdı diye bir işkenceden geçirilip asılmasını istemediği kalmış. rezalet ki ne rezalet.

    ondan sonra vay efendim biz dine düşman değiliz, vay biz namazını kılana müdahale etmeyiz. yok başörtüsü sorunu diye bir şey yok.

    akp iktidarında bile namaz ve abdest eğitimi veren bir öğretmene bunca kin kusan adamlar “camiler ahır yapıldı” söylemiyle dalga geçiyor.

    ahır yapıldıysa yine iyi, birahaneye ve meyhaneye döndürdüğünüz camiler bile var. hepsi belgeli kanıtlı. size inananın aklına şaşarım ben aklına.

    edit: her zamanki gibi bol bol küfür hakaret ama verecek cevabınız yok.

    siz de haklısınız gerçi, bu kadar haklı argümanın ardarda suratınıza çarpılmasına beyniniz yandı. o kadar çok zulmetmişsiniz ki nereden tutsanız elinizde kalıyor.

    edit 2: müfredat diyenlere soralım, öğretmen camiyi öğrettiği ders için camiye götürmekte hatalıymış. acaba öğretmen pikniğe, sahile, maça, sinemaya, vb götürse muharrem ince’nin umrunda olacak mıydı?
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap