1 entry daha
  • hala sahaya bile inememiş olan erdoğan'ın batı desteğini de yitirdiğinden beri trollere kaldığını görmemizle birlikte hiç de gereksiz olmadığını anladığımız heyecan.

    bu kez gümbür gümbür gidiyorlar.

    16 yılda ekonomi başta olmak üzere sistematik bir şekilde eğitim, sağlık, sosyal politikalar, dış ilişkiler, tarım, sanayi, teknoloji, spor, sanat, ne varsa hepsini mahvetmiş bir iktidar ve ne olursa olsun ondan vazgeçmeyen seçmenleri var. her şeye tek başlarına karar vererek ve asla çoğunluğun desteğini almadan yönettikleri 16 yıl boyunca yaptıkları tüm yanlışlar sonucu ekonomi çıkmaza girip de denizin sonu görününce şimdi de dış mihraklar diye tutturdular.

    bir kişinin ihtirasları uğruna suçu kitlesel hale getirip olağanüstü tüm halleri olağanlaştırma gayreti ile 16 yılda bulaşmadıkları suç kalmayanlar, şimdi o bir kişi yıkılmasın diye canları pahasına her alanda onu savunacak kadar zavallı hale düşmüş. biliyorlar ki o bir kişi aslında düşündükleri kadar güçlü değil ama onun arkasına saklanmaktan başka bir çareleri kalmadığı için son kalan siperlerini canhıraş şekilde savunuyorlar.

    24 hazirandan sonra bağımsız bir yargı teşkil edilecek.

    talimattan bağımsız şekilde karar verebilecek olan mahkemeler kurulacak.

    16 yıl boyunca işlediğiniz tüm suçlardan yargılanacaksınız.

    tüm korkunuz bu.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap