12 entry daha
  • 4 gün sonra piyasaya sürülecek oyun.

    kendi alanında muhteşem bir rpg- aksiyon oyunu olan vampire the masquerade bloodlines'dan sonra piyasaya çıkacak eli yüzü düzgün bir vampir oyunu olacak gibi.

    oyundaki grafikler, saldırı efektleri vampire'dan esinlenmiş gibi gözüküyor. oynanışta saldırılar çok kesik ve aynı olduğu için pek iyi durmuyor. ( developer yayınında oynanış videosunu temel alarak yazıyorum ) çok sorunlu ve detaylı bir karakter gelişim ekranı bizleri bekliyor.

    oyundaki ölçeklendirme sorunu çok ciddi. 1900'lü yılların başındaki ingiltere sokakları hafiften o havayı vermiş olsa da, ölçeklendirme sorunu çok can sıkacağa benziyor. bir evin kapısını yüzünüz dönük iki tane insanın rahatça geçebileceği genişlikte yapmışlar, yaşlı bir karakterinin kafası ancak kapı koluna gelecek şekilde boyutlandırmışlar. kapıların yüksekliği normal insanların kafasından en az 60-70 cm uzun gözüküyor. 1900'lerde britanya'da devler falan mı yaşıyordu ? cüceler mi ağırlıktaydı ? kapı kolları ortalama bir insanın nefes borusundan bir karış aşağıda. ya o zamanda yaşayanlar temel mühendislik gibi konularda çok aptaldılar ya da kapı fetişleri vardı.

    umarım son sürümde değiştirmişlerdir. neredeyse 15 yıldır adam gibi rpg vampir oyunu gelmedi piyasaya.
63 entry daha
hesabın var mı? giriş yap