2 entry daha
  • #78912052 looooooool. bu entry'i yazan kişi aslında şu arkadaş: (bkz: kibris sehitlerinde tur atan genc). yani bu kendisinin yan hesabı.

    az evvel başka bir başlık altında kendisinin bir kompleksine şahit oldum ve bunu belirttim. ardından konuyu bambaşka bir noktaya çekip beni hater olmakla suçladı. hater olmadığımın gün gibi ortada olduğunu söyleyip entry'lerimi referans göstermem üzerine hiç vakit kaybetmeden -5 dakika içinde- yan hesabına giriş yapıp nick altıma pislemeye gelmiş.

    evet canım benim tek akıllı sensin. 5 gündür entry girilmemiş bir hesaptan ne hikmetse gecenin 1 buçugunda nick altıma hater olduğumla ilgili bir suçlama geliyor. ve her ne hikmetse bu (bkz: kibris sehitlerinde tur atan genc) nickli küçük bir çocukla kurduğum minik diyalogtan 5 dakika sonra geliyor. az bekleseydin abi yarın öğlen girseydin entry'i. nispeten daha inandırıcı olurdu??

    bak sana bir de tavsiye; delikanlı ol delikanlı. insanlarla münakaşaya girdiğin asıl hesap hangisiyse oradan yap suçlamanı. böyle gelip de başka hesaptan minicik aklınla algı kasmalar falan. ilk fırsatta da bir doktora görün. olabilir herkesin hayatında kötü giden bir şeyler var. hadi geçmiş olsun canım.

    not: kimsenin fanı falan da değilim. birisinin fanı olmak ne ya 5 yaşında mısın aq???
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap