21 entry daha
  • oncelikle gecmis olsun, bundan 3-4 yil kadar once, babaannem ve dedem saglik ocagindan geri donmek icin bindikleri minibusten evlerinin yakinlarinda iniyorlarken sofor inmelerini beklemeden hareket ediyor ve o zamanlar 76 yasinda olan babaannem dengesini kaybedip yere dusuyor ve kalcasinda parcali kiriklar meydana geliyor, once sofor ve bir kac yolcu babaannemi yerinden kaldirarak tekrar minibuse bindiriyor ve bir devlet hastanesine gidebilmeleri icin taksi duragina (!) birakiyor ve gidiyor.

    biz hastane polisine durumu bildirdikten sonra, devlet hastanesi bize ameliyat icin 15 gun sonraya randevu verdiginden dolayi ve ayrica surenin uzunlugunu ve agrilarini da goz onunde bulundurarak ozel hastaneye sevk edip ameliyatini gerceklestirdik.

    bu surecte avukat bir arkadasimin yardimi ile suc duyurusunda bulunduk, aradan belli bir sure gectikten sonra polisler evimizde babaannemin ifadesini aldi, plaka sahibinin baska biri oldugu ve 3 tane soforu oldugundan hangisinin bu olayi gerceklestirdigini bilmedigini bize soylendi.

    dedem soforu taniyabilecegini soyledigi halde biz o 3 sofore ulasamadik, mahkeme gunu geldiginde plaka sahibi olan sahis verdigi ifadede boyle bir olayin kendi aracinda yasanmadigini ve babaannemin yolda yururken dusmus olabilecegini iddia etti. olayin yasandigi sitenin onundeki guvenlik kameralarina kadar ulasmaya calistik ama bir sonuc elde edemedik. plaka sahibiyle telefonda konustugumuzda tehditkar bir tavirla karsilastik hatta.

    sonuc su, babaanemin ameliyattan sonra akcigerine emboli atti ve 3 gun yogun bakimda yatti, bir bacagi kisa kaldi ve bu kisaliktan dolayi yururken yasadigi dengesizlik sebebinden bir daha dusup diger kalcasini kirdi ve biz aylarca ona baktik. maddi olarak goctuk. mahkeme hala devam ediyor, para cezasi ve 2 senelik trafikten men edilme sonucunu bekliyoruz ama dava senelerce surebilirmis.

    taniklariniz ve avukatiniz varsa tazminat davasi ile baslayin derim ben. umarim en kisa zamanda kisiler hakettikleri cezalari alirlar.
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap