211 entry daha
  • romantik girmek isteyen "nerede o osmanlinin cinarlari" diyor,
    comar diye hakaret etmek isteyen "yav oyle piknk mi olur, nehir olacak, dere olacak bunlar piknikten de anlamiyor"
    "insanoglu robot mu oldu yav hehehe" diyenler mi dersin

    a) dunya nufusu 7 milyar be aga. koca dunyayi metrobus yaptik. nufus 7 milyar olurken sikinti yok, "ulan bu kadar nufusu ne yapacagiz, nasil egleyecegiz" diye dusunup cozum uretince auuvvv. saniyor ki bir kendisi cok farkli inci tanesi. senin "rafine zevklerinden", ictigin kahveden, dinledigin muzikten, yasadigin hayattan, baktigin bilgisayar ekranindan, asiri skimsonk beyaz yakali isinden, ogrenci isen universitende bolumunde okuyan, bak avrupali degil, 500 milyon hintli/cinli/paki gosteririm sana. geliyor bu adamlar. robotlasmak kacinilmaz.

    b) osmanli'nin cinari. bir agac kac senede buyuyor? bundan 20 sene sonra bu agaclar buyudugunde artik instagramda paylasirsiniz ya da o gunun populer "guzeli tuketip, aforizma kasip koseye atma" araci neyse orada iste. "ne guzel dusunmusler 20 sene once simdi nerede o ince ruh :((((((((( " yazip kacarsiniz. iyiye, guzele dair tek bir uzun vadeli planiniz olmasin sizin.

    c) insanlarin arzulari, istekleri basit. adamin evi konyanin dar sokaklarinda, dandik muteahhitin urettigi dandik malzemeli dandik sivali dandik boyali dandik kapili, dandik pvc dogramali, dandik laminant kaplamali, dandik mobilyali bir ev. adamin tek derdi "duz ayak" yerde cocuguna her dakika bakmadan cocugu kossun oynasin, "acik havada" yemek yesin, gunes gorsun gokyuzu gosun, mangal getirdi goturdu ile ugrasmasin, varsa aracini da kolaylikla park etsin. coluga cocuga da guzel etkidir bunlar ha, cocuklar aile ile yapilan anilari unutmaz. ne olsun amk adam haftada tek gununde de evine tikilip stres mi yuklensin? sonra toplumda neden siddet var. 7 milyar insan dedik, kisi basina dusen nehir belki 0.0000000000000001 ama beyazdeler nehri olmayan yerde piknik olmaz fetvasi yapistirip geciyor

    durduk yere daha fazla konya ovup bir anda badem biyigim belirsin istemiyorum ama oldukca guzel dusunulmus projedir.

    yakinda hobi bahceleri de artacak. ilk yapana yine sik sok yapacaksaniz ama ilk yapan mali goturecek her zamanki gibi.

    eksisozluk cok zevkli lan. yigmislar buraya 18-22 yasindaki ogluslari, tek bildikleri yarak kurek konusmak.
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap