2 entry daha
  • ariana grande'nin dördüncü stüdyo albümü sweetener'dan yayınlanan üçüncü single.

    şarkının single olarak yayınlanacağı geçtiğmiz günlerde açıklandı ve radyolara gönderildi. ariana'nın şirketine göre sebebi ise şarkının başarısının görmezden gelinemeyecek kadar iyi olması.

    breathin, albümün yayınlandığı hafta single olmayanların arasında en fazla streaming alan şarkıydı. radyolara gönderilmemesine rağmen kendi kendine pop radyoda 42. sıraya kadar yükselmeyi başarmıştı. republic records bu popülaritesini değerlendirmek istedi herhalde. buna rağmen şirket ariana'nın radyolarda olan şu anki single'ı god is a woman'ı çekmeyecek ve iki şarkıyı birden destekleyecek.

    grande'nin normalde 2018 amerikan müzik ödülleri'nde sahne alması ve video yayınlaması bekleniyordu ama kendisi son zamanlarda pek mantıklı davranışlar sergilemiyor. tuhaf tuhaf tweet'ler, cümleler. mac miller'ın ölümünden sonra kadın iyice gitti.

    bu arada albümün turnesi de olmayacak ve beşinci albümden sonra iki albümün de şarkılarını birleştirdiği bir turne yapacak grande. sebebi manchester olayı mı yoksa artık iyiden iyiye kontrolünü kaybetmesi mi, bilemiyorum. bu manchester konserindeki patlamadan sonra grande turnesini iptal etmek istemişti ama şirketi bir bahaneyle devam ettirmişti.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap