• geçen ay cep telefonuma gelen 4-30 eylül 2018 tarihleri arasında carrefour sa'dan 150 tl'ye 25 tl, 250 tl'ye 50, 500 tl'ye 100 tl puan kampanyası sms'iyle irkildim resmen :))
    zira son zamlardan sonra hiç de anımsanmayacak bir puan kampanyasıydı (indirimdi.) bu kampanyaya katılmak için şu anda kullandığım telefondan puan yazıp 3172'ye sms gönderdim. carrefour sa telefonuma bir şifre gönderdi. alışverişten sonra görevli kasiyere bu şifreyi girerek işlemi gerçekleştirmem gerekiyordu.
    malum memuruz ayın 15inde maaşı alınca soluğu direk carrefoursa'da aldım.
    285 tl'lik alışverişimi yapıp cep telefonuma gelen smsteki şifreyi kasiyer arkadaşa söyledim ve çıktık.

    4 ekim'de kartıma 50 tl puan yatırıldığını öğrendim. 6 ekim tarihinde alışverişte bu puanı kullanmak ümidiye bursa anatolium carrefoursa şubesine gittik. alışveriş sonrası kasiyer arkadaş cep telefonunuza bir sms gelecek dedi. carrefoursa'nın sms gönderdiği cep telefonuma sms gelmesini bekledik. fakat ne gariptir ki sms falan gelmedi telefonuma. içeriden biyerleri aradı arkadaş. kullandığım telefonun alışveriş yaptığım carrefoursa karta bağlı olmadığını söyledi. ee dedim şifre bu telefona geldi. siz 444 10 00 numaralı telefondan durumu izah edin ve telefon güncellemesi yapın dendi. puanı kullanamadığımızdan ücreti nakit ödeyip çıkmak zorunda kaldım.

    sonradan edindiğim bilgiye göre kullandığım kart yıllar önce kullandığım ve kapattırdığım başka bir hattıma bağlı idi.

    ki benim hatam hattı kapatınca carrefoursa kartımı da iptal edip yeni telefonum adına yeni bir carrefoursa kart çıkarmak aklıma gelmedi nedense!!!!!

    eve giderken ikisi de benim hattımdı ve bir telefon görüşmesiyle işimi hallederim diye düşünüyordum.

    neyse eve dönünce 444 10 00 numaralı müşteri hizmetlerini aradım. durumu izah ettim ve "telefon güncellemesi yaptırmak istiyorum" dedim. "maalesef carrefour sa kartlarda telefon güncellemesi yapılmıyor" dendi. şifreyi şu anda görüştüğümüz telefona gönderdiniz diyorum. telefondaki ukala arkadaş "o şifreyi hangi telefona gönderdiğimiz önemli değil. sistemde hangi telefonunuz kayıtlıysa o telefona gelir sms" diyor bana...

    carrefour sa 10 tl'nin altında puanları kullanmak için sms göndermiyormuş . bu 50 tl'yi harcamak için farklı günlerde gidip 9 tl'ler şeklinde harcama yapmalıymışım.

    ulan 10 tl'lik benzin yakıp 10 tl puan kullanmaya mı gidicem sivrizekalı... bim gibi a101 gibi her köşe başında carrefoursa var sanki memlekette?

    durumla benzer sıkıntılar yaşayabilecek arkadaşları, böyle bir alışveriş yapmadan önce kullandıkları carrefoursa kartlarının, açık olan hatlarına bağlı olup olmadığını mutlaka kontrol etmeleri yönünde uyarmak istedim sadece...

    şu, ve şu'da carrefoursa'nın cep telefonuma gelen kampanya ve şifre sms'leri...

    (bkz: rahatsızlık verdiysek affola)

    edit: imlâ

    edit 2: 19 ekim cuma günü anatolium carrefoursa'daki personel sağolsun yardımcı oldu. kart yanımda olduğu için sms gelmeden puanımı kullanabildim. öncekinde kullandırılmama nedeni kartı okutamadığı için numarayı elle sisteme girmeleri...öyle yapınca kayıtlı tel.e sms gönderiliyormuş.
    ben de bozuk olan mini kartın yerine büyüğünü yanıma almıştım. dolayısı ile kart okunduğu için sms gönderilmesine gerek kalmadı.

    kart okunmasa bile arkadaşlar bana en kötü 10 10 çekeriz diyerek yardımcı olacaklarını gösterdiler...
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap