1 entry daha
  • 2018/19 sezonuna italyan mahkemelerinin dandikliği yüzünden çok tuhaf bir şekilde başlamak zorunda kalan futbol kulübü.

    2017/18 sezonu sonunda serie b'den düştüler ancak bu sezon serie b'de oynaması beklenen üç takım (avellino, cesena ve bari) lisans alamayınca düşen takımların ligde kalması ihtimali doğdu. entella bu yönde bir başvuru yaptı ancak başvurusuna cevap alamadığı için ne serie b'ye kabul edildi ne de serie c'de maçlara çıkabildi...

    bugün 8 kasım ve entella, serie c'de bu akşam üçüncü lig maçına çıkacak. aynı grupta pro vercelli 6 maç oynadı; diğer takımlar ilk 8-9-10 maçlarını tamamlamış durumdalar. fikstürün dengesiz seyrettiği liglerde dahi görülemeyecek bir fark oluşmuş durumda şu an. nba ya da nhl'de bir takımın rakiplerinden 4 maç az oynadığını gördüm; almanya bölgesel futbol liginde bir ara weiche 08'in 5 maç geriye düştüğünü gördüm ama lig ortalaması 9 maç iken henüz yalnızca 2 maç oynamış olan yalnızca entella'yı görüyorum.

    şu ana kadarki iki maçlarını da kazandılar. normalde zaten ilgilendiğim ya da takip ettiğim bir takım değil ama sırf şu fantastik olay yüzünden bu sezonu nerede bitireceğini görmek istiyorum bu takımın.
hesabın var mı? giriş yap