573 entry daha
  • bu projede çalışan türklerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez, değişik milletlerden binlerce kişi çalışmış. yukarıda delikan76 katılan şirketleri listelemiş. nasıl bir yalan ki onbinlerce kişiden bir tane bile itiraf eden çıkmıyor.

    hakaret ediyormuşuz. gerizekalının yazdığı soruların cevabının fazlası sırf bu başlıkta var. okumamış. okuduğunu da anlamıyor, hala cevap verin diyor. bu konuda yazılmış, hakemli dergilerde yayınlanmış makaleler var. saatlerce süren kayıtlar var. sizin 3 kuruşluk bilginizle sorduğunuz soruların çok daha detaylı, çok daha sofistikelerini dünyanın her yerinden bilim adamları sordu, cevaplar aldılar. hiçbirini okumamış, okusa da anlamayacak cahil beni ikna edin diyor. sen kimsin düdük? alt tarafı 31 arası conspiracy sitesi okuyup yazıyorsunuz

    taş sahte çıkmış diyor. taşların sahtesini de hakikisini de satan olmuş. dünyada ay çılgınlığı yaşanmış, bütün diplomatik misyonlar örnek istemiş, bazılarına çürükleri sıkıştırmışlar. bunları nasa'daki amca oğlumuz anlatmadı, başlıkta da verilen ciddi kaynaklarda hepsi anlatılıyor.

    o kadar astrofizikçi, yazılımcı, mühendis, teknisyen, test pilotu, astronot yalan söylüyor siz doğru söylüyorsunuz.
    kaynak? kıçınız , düz dünya siteleri vs.

    edit: ruhi çenet entry'sini yanlış anladığım için günahını almışım.
705 entry daha
hesabın var mı? giriş yap