212 entry daha
  • karincayi bile bir parca pecetenin uzerine alip camin onune birakirim. kedileri sevmem ama hic bir kediye pist demisligim yoktur. köpeklere sarilirim. sokak kopeklerine karsiyim. güvenli degiller. o nedenle 3 yildir kopegimizi yuruyuse çıkartamıyorum. bir grup sokak kopegi cevirirse korkusu ile. onlari da.cok seviyor ve onlar icin uzuluyorum. yeri geliyor marketten tavuk alip cigee alip sokaklara birakiyorum onlar icin ama bu onlari sokaklarda istemedigim gercegini değiştirmiyor.

    buradaki asil sorun sokak kopeklerinin tureyis noktasi. sokak kopekleri onlara bakamayacak olan insanlarin para ile almasi ve ya salak sevgililerin ya da ebevenylerin hediye olarak aldiklari canlar. bir candan, bir ruhtan hediye olmaz! aptal aptal bakamayacaginiz kopekleri almayin.

    kopekler cok akilli, herseyi bilen, anlayan, hisseden hayvanlar. ınsandan hic bir farki yok mutlu oldugunda ya da uzuldugunde verdigi tepkilerin.

    sokak kopekleri kisirlastirilip, buyuk barinaklarda bir arada yasamalilar. ve gerizekali insanlar daha fazla kopegi sokaga terk etmemeliler.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap