32 entry daha
  • online basketbol menejerlik oyunu.

    hali hazirda türkiye'den yaklasık 500 kullanıcı tarafından oynanmaktadır. 1. lig 1 gruptan, 2. ligler 4 gruptan, 3. ligler ise 16 gruptan oluşmaktadır. bu ligler su anda tamamen aktif kullanicilarla doludur. 4. ligler 64 gruptan oluşuyor. kullanıcı sayısının yeterli olmamasi sebebiyle 4. ligde oldukça fazla sayida bot takım bulunmaktadir. liglerde 8 takımdan olusan dogu ve batı olarak adlandırılmış 2 konferans vardir. her takim kendi konferansında bulunan takımlarla 2 kere diger konferansda bulunan takımlarla ise 1 kere mac yapar. 1 sezon toplam 22 lig maçından olusur. konferanslarinda ilk 4'e girenler (1-4, 2-3) olacak sekilde playoff maclarini oynalar. sezon sonunda da iki konferansin şampiyonları 3 maç üzerinden grup finali oynarlar ve kazanan bir ust lige terfi eder. konferanslarinda 8. olan takimlar bir alt lige düşer. bu takimin haricinde dogu ve bati konferanslarinin 5-7 sırasında bulunan takımlar çarpraz olarak eşleşerek (d5-b7, d6-b6, d7-b5) 3. mac üzerinden play out oynarlar ve ligde kalma muücadelesi verirler.
    oyunda ayrıca her ülke icin tek mac eleme usulü oynanan ulusal kupa maclari oynanmaktadir.

    1.lig sampiyonu ve kupa sampiyonu ulkesini b3 adi verilen buzzerbeaterbest adi verilen turnuvada ülkelerini temsil ederler. bu turnuvaya katilan takimlar kendi aralarinda rastgele eslestirilerek 8 mac yaparlar. 8 mac sonunda en iyi galibiyet yüzdesi ve averaja sahip 32 takım 1-32 2-31 seklinde eşleşerek tek mac üzerinden playoff mucadelesi verirler.

    oyunda milli takim ve u21 milli takim maclari da oynanmaktadir. milli takimi yönetecek kullanicilar 2 yilda bir yapilan secimler sonucu belirlenir.

    maclar 48 dk canli olarak izlenebilmektedir. mac görüntüsü isabetli ve isabetsiz sut isaretlerinden ibarettir. ayrica görüntü yaninda cm'de oldugu gibi mac anlatimi da mevcuttur.

    oyunda 1 sezon 3 ay sürmektedir. gerek oyuncu gelistirme gerek taktilsel manada bilgi isteyen bir oyundur. oynamak oldukça sabır ister.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap