349 entry daha
  • yunanlıları güzelleyenleri gördüğümüz yarışma.
    len oğlum yarışmanın ilk haftası size başka şey mi izlettiler?
    yunanlılar dokunulmazlığı kaybeder, adalarında " o ahçıyı nasıl yedim gördün mü? ", " atakan a nasıl laf soktum duydun mu" " o adam benim ismimi yanlış söylüyor salak o" gibi ne kadar türk takımının yüzüne söyleyemeyecekleri şeyler varsa dedikoducu mahalle karısı gibi konuşanlara adamlar sözlükte medeni, efendi, sevgi dolu, nazik falan demiş lan. bir de herhalde özel seçilmiş erkek ve kızları. yok yunanistan a gidip görmesek bilmesek yunanlıları güzel bir millet zannedeceğiz. erkeklerin çoğu şu sonradan ilk giren eleman; kadınlarının da çoğu şu burnu sakatlanan kıza benziyor.
    yendikleri zaman hiç bir zaman kutlamadıkları türk takımı kendilerini kutlar, hatta her müsabakada bunu yapar, bunlar adalarında nasıl ağladılar diye kendilerince dalga geçerler. kendilerine yapılan nezaketin içine tükürürler. hayatta bunlar kadar ezik ve balon tipler görmedim.
    bir de aralarına türkçe bilen birini koymuşlar ki müsabaka esnasında stratejilerini araklayalım diye. medeniye gel.
    bunların ilk hafta sakatım diye çıkan bir yarışmacısı vardı. adam belli ki bunun için tutulmuş. ilk hafta yokluyorlar sonra yerine ona göre adam koyuyorlar. gelen adam da türk takımının en delisine omuz atıp hesapta ezmeye çalışıyor. sonra görüyor ebesinin nikahını ayrı konu ama şu nezakete, efendiliğe bakar mısınız?
    yunanlılar çok sevgi pıtırcığı, medeni, nazik, arkadan iş çevirmeyen, dedikodu yapmayan bir takımmış. bir siktirin gidin amk. bizimkilerin birbirine karşı olan tutumları ayrı konu ama iki takım arasında yunanlılar üstte iddia edilen özellikler olarak türklerin anca ayağının tozu olur.
    burada batı ne yaparsa tanrı kelamıdır kafasında olanlar; kendi milletini gömmeden önce baştan bir daha izlesinler.
1091 entry daha
hesabın var mı? giriş yap