55 entry daha
  • origin access premier ile dün giriş yaparak azıcık tadına baktığım oyun. yeni görevlere girmek istediğinizde ara ara serverda bağlantı hatası veriyor ancak bir kaç denemeden sonra problemsiz yeni göreve girebiliyorsunuz. zannediyorum bu bağlantı problemlerinden dolayı bazı oyuncular kafası olmadan geziyor.

    görev girişlerinde sizi otomatik olarak bir 4'lü partiye eşleştiriyor.

    silahları değiştirdiğinizde karakter güç seviyenizin artışını/düşüşünü görebiliyorsunuz. bu kısım destiny 2'nin neredeyse aynısı olmuş diyebilirim.

    destiny 2 de yaşadığım en büyük problem solo görevleri tamamladıktan sonra oyunda yapacak bir şey bulamamamdı. topluluk görevlerini de tek başınıza yapmanız pek olası değildi. umuyorum anthem'de böyle bir durumla karşılaşmam.

    edit :

    şu an oyunun bağımlısı oldum diyebilirim. akşam eve geçsem de açıp oynasam düşüncesindeyim ki uzun süre bir oyun için böyle heveslenmemiştim.
    kısaca bahsetmek gerekirse,
    freeplay çok iyi olmuş. freeplay'de gezerken görevlere denk gelmek, bunları tamamlamak vs. inanılmaz keyifli. oynayan kişiye sanki özgürlük tanınmış gibi bir his veriyor. freeplaylerde de sizi bir parti içerisine koymamış olsa bile sanıyorum yine 4 kişilik bir harita içerisine atıyor. siz diğerlerinin haritada nerede olduğunu görebiliyorsunuz.

    edit 2 :

    denemek isteyen varsa haber etsin. 1 hafta( max. 10 saat kullanılabilen ) geçerli origin access basic davetiyem var.
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap