1422 entry daha
  • sözlük ahalisi ile hemen hemen aynı fikirde olmadığım film.

    öncelikle sinemada izlemek istediğim bir filmdi lakin netflix sağolsun fikret ormanın yapmaya alıştığı güzel bir transfer hamlesiyle cumartesi gecesi evimde film seyretmemi sağladı.

    oyuncuların çoğu geçen hafta tv de bir iki bölümünü izlediğim çok güzel hareketler bunlar 2 kadrosundan. isimlerini bilmiyorum ama çoğunu başarılı buldum. özellikle yamuk prensesin cücesi, damat ve yurtdışından telefonla aranıp kandırılan esnaf çocuğuna çok güldüm.

    başrollerdeki oyunculara gelirsek; kıvanç'a o rolü çok fazla yakıştıramadım. eğreti duruyor ama başarılı bir oyunculuk çıkarmış. ezgi mola replikleri, oyunculuğu ile değil de dekolteleri ile dikkat çekmeye çalışmış. bensu ise bence eleştirileri hak etmeyecek kadar vasatın üstünde bir performans göstermiş. yılmaz erdoğan'a gelirsek başıma bir şey gelmeyecekse ben ziyadesiyle beğendim.

    filmin konusuna, repliklere, manzara ve dekorlara gelirsek de bir iki sahnede yakın çekim yapılırken bilgisayardan yapılan efektler gözüme batmıştı onun dışında hemen hemen gözüme batan bir şey yoktu. konusu alışık olduğumuz bir konu ama işlenişi çok akıcıydı. repliklerdeki ince espriler çok hoşuma gitti. sadece fragmanda izlediğim pop marley sahnesine pek gülemedim. belki fragmanı izlemeseydim o sahnede gülebilirdim.

    güzel bir iki saat geçirmek isteyenlere tavsiyemdir. beklentiniz ne çok düşük ne çok yüksek olsun. burada filmi gömenler kadar ne kötü ne de filmi göğe çıkaranlar kadar çok iyi.

    not: netflix bu tarz anlaşmalarını arttırırsa sanıyorum ki ülkede izlenen film sayısı kat be kat artacaktır.
1087 entry daha
hesabın var mı? giriş yap