6054 entry daha
  • burada hocayı eleştiren diğer takım taraftarlarını tenzih ederek söylüyorum eğer fenerbahçe'yi gerçekten takip edip hocayı eleştiriyorsanız bence başka bir spor dalıyla ilgilenin.
    maçın ilk onbiri
    ---------harun---------
    şener-----skirtel---sadık---h.ali
    ----------jailson---topal-------
    moses--------elif--------------alper
    ----------------ayew--------------

    bu kadro maç öncesi bütün yorumcular tarafından ideal kadro olarak değerlendirildi. alper oynar mı deniyor yerine kimi oynatabilirsiniz ayew veya moses. ayew orda oynarsa slimani veya frey forvette oynayacak. slimani'nin nasıl biri olduğu belli. frey niye oynamıyor diyenler var. freyle ilgili beş on entry'im var hepsinde övmüşüm adamı herkes itin götüne sokarken ancak bu adam sakatlıktan çıktıktan sonra oynadığı maçta neler yaptı izlediniz mi? hayır izlemediniz. o kadar berbat bir performans gösterdi ki keşke slimani olsa yerinde derdiniz. adam hazır değil, konsatre değil, belki de hocayla uyuşmuyor. olmuyor yani adam. oyuna girse frey topçu mu ilk onbirde oynatıyorsun bu kadar kritik maçta diyecektiniz. tolgay niye oynamadı diyenler var. tolgay geçen maçta sakatlanınca 6 ay top oynamamış adamı her maç ilkonbirde oynatırsan tabi sakatlanır diyerek hocayı eleştiren yine sizdiniz. sakatlıktan çıkmış adam neden ilk onbirde değil diye eleştiriyorsunuz.
    avrupa kadrosunda nabil dirar yok, isla bu maçta kadroda yok mecbur şeneri oynatıyor hoca neden şener oynuyor diyen var amk.
    eldeki malzemeyle zeniti neredeyse eleyecek bir oyun oynatıyor hoca öpüp başınıza koyacağınıza hoca sallıyorsunuz. bu kadro ersun hocadan önce maç kazanamıyordu, hoca geldikten sonra maç kazanamasa da berabere kalmaya başladı. transferler ile maç kazanmaya başladı. adam gibi bir ceza alanı golcüsü olsa berabere kalan maçların çoğunu kazanırdı. ersun hoca bu sezon takımı küme düşürmesin. seneye şampiyon olmazsa ikinci bile olursa hep beraber itin götüne sokalım ama aykutçuysanız da başka takımı da tutuyorsanız enrtylerin sonuna bunu ekleyin ki bilelim fenerbahçe taraftarı bu takıma bu sürede bu futbolu oynatan hocayı itin götüne sokacak kadar geri zekalı mı yoksa entrylerin başka bir amacı mı var?
5561 entry daha
hesabın var mı? giriş yap