43 entry daha
  • candy crush oynarken video tıklamamla maruz kaldığım ve hayatımda gördüğüm en beceriksizce hazırlanmış algı yönetimi maksatlı akepe propaganda videosu. bunu izledikten sonra binali’nin komikli efsane videolarını izledim de biraz kendime geldim. seviyeyi hesabet. ayrıca dikkat ettim bir laz ve bir türbanlı bacımız eksik olmuş. neyde efendim;
    12 kişiyi bir masanın etrafına toplamış, ellerine yazılı replikler vermiş göya yaşadıkları şehirler üzerinden belediyecilik ve parti eleştirisi yapıyorlar!
    argümanlar rezalet, diyaloglar pespaye, oyunculuk/inandırıcılık sıfırın altında...
    ulan ben bunu anlayamıyorum. ya hu elinizde para var, imkan var, sorgu sual yok, sınırsız kaynak... hala bu kadar vasat olmayı nasıl beceriyorsunuz! sadece bu değil, el attığınız her iş aynı. sinema, sanat, şehir planlaması, mimari, peyzaj... her şey ama her şey!
    vizyon olmayınca demek ki...
    sıkıyorsa önceden ezberlettiğin rolleri bırakıp, şu 12 kişinin karşısına gerçek bir muhalif öğrenci koy! chp, hdp, tkp, vatan hiç farketmez. nasıl cayır cayır ideolojisini savunuyor! nasıl feleğini şaşırtıyor şu bebelerin.
    partisini sev sevme şunu kabul etmek gerekir ki türkiye’de sosyalist gençlik biatçı değil sorgulayıcıdır. ideolojisini tarihsel gerçekliğiyle temellendirip sahiplenir. okur. ona göre particilik baba mirası değil, kişisel gerçekliktir ve bu prensip ve bilinçle davasını savunur.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap