• üst edit: sleeplover isimli yazarın paylaştığı şu konuya bir bakmanızı rica ediyoruz sayın suserlar: (bkz: görme engelliler için braille yazısıyla ydt sınavı)

    ne desem gg olacak ali nesin ifrazatıdır. babası aziz nesin’in dahil olduğu, kendisinin asla dahil olamadığı %40’lık kesimden bu adam. türkiye’nin rengiymiş. he annem he rengi. laikçi tayfanın yerli yersiz atatürk tapınması ne kadar iticiyse, bu hümanist solcu tayfanın “hepimiz kardeşiz, ben herkesi seviyorum, assssla dil, din, ırk, mezhep, ideolojiye bakmıyorum” demesi de o kadar mide bulandırıcı. kadir mısıroğlu bu ülkenin olsa olsa kara lekesi olur. o da bir renk midir? evet. eşşeğin zikinin rengidir.

    --- spoiler ---

    kadir mısıroğlu yoğun bakımda ve muhtemelen ölüm döşeğinde. sosyal medyada laikler tarafından yapılan sözüm ona espriler tüylerimi diken diken ediyor. hiç utanmaları yok. bunların her tarafı laik olsa ancak şeriata neden olabilirler! kadir mısıroğlu, bu ülkenin renklerinden biridir. helal olsun adama ve, eğer varsa, öldüğünde allah gani gani rahmet eylesin.
    --- spoiler ---

    ifrazat

    not: laikçi tayfa

    edit 2: ali nesin için şerefli, onurlu, haysiyetli diyen dillerinizi yerim sizin şapşikler yaaa. birisi püsküllünün yazdığı kitaplarla sözümona ders vermeye kalkar, birisi ali nesin’in dik duruşunun altını çizer... yapmayın böyle gençler. elif şafak da bir şeyler yazıyor ama benzinlikerde falan satıyorlar kitaplarını. ali nesin de dik falan durmamıştır. bu ülkenin kurucusuna, bu milletin bağımsızlık destanına defalarca küfreden, saygısızlık eden adama çanak tutmuştur. çünkü kendisi de farklı görünmeye çalışan ama neye inandığını dahi bilmeyen ergen bir bireyden farklı değildir. sevmeyin yahu sevmeyin. yemin ediyorum ki, amon ra belamı versin ki atatürk’ü sevmek zorunda değilsiniz. ama hakaret eder ve hakaret edene omuz verirseniz, bir zahmet eleştirileri de kaldıracaksınız.
197 entry daha
hesabın var mı? giriş yap