4 entry daha
  • oldukça eğlenceli ve basketbol dolu bir seri olacak.
    toronto'nun giannis'i durdurması pek mümkün değil. normal sezonda pascal siakam, og anunoby ile kademeli savunma yapmaya çalıştılar. serge ıbaka'nın yardım savunmasıyla yavaşlatması mümkün olabilir.
    aynı durum kawhi için de geçerli, ama toronto'da sadece kawhi'nin atması maç getirmez. bucks'ın silahı daha fazla ve özellikle dış şutlarda ciddi üstünlük sağlamaları halinde serinin yönü bucks'a geçer. toronto'da 76ers serisinde ölenlerin acilen dirilmesi gerekiyor.

    edit: maç sonu

    bucks, boston celtics ve detroit pistons serisinde olduğu gibi ilk yarıya yine dağınık başladı. mike budenholzer biraz da böyle seviyor olmalı. celtics maçlarını domine etseler de genelde ilk yarılarda geride veya dengedeydiler. ikinci yarı savunma ayarlarında değişiklik yaparak geçiş hücumlarından gelen sayıları arttırdılar. khris middleton'ın kawhi savunması harikaydı. kawhi gibi sakin birini öfkelendirdi. giannis savunmasında toronto sınavı geçse de, bu savunmanın yan etkisinden brook lopez faydalandı. aynı brook lopez, giannis'ten çekinen torontolu oyunculara savunmada da sorun çıkarttı. bucks en büyük besin kaynağı olan üçlüklerde 3 çeyrek boyunca kaçırma rekoru kırdılar, son çeyrek en değerli şutları sokarak öne çıktılar. bu esnada toronto, kawhi 4. çeyrekte yorulunca kyle lowry'nin muazzam performansıyla maçta kaldı. toronto'da ölülerde biraz dirilme var gibi görünse de işler zora girdiğinde geriye yine kawhi, maç içi istikrar sorunu yaşayan siakam'a ve lowry'e kalıyor. mirotic maçın döküntüsüydü, yokluğu daha etkili olurdu dj wilson ile. sadece 3 uzun + khris middleton beşinde varlığını hissettirebildi.
    şu görüntüde her ne kadar maçın 35 dakikasını baskın geçirse de toronto'nun işi zor. nick nurse'ün og anunoby dönmeyecekse ibaka siakam ikilisinden farklı hücum varyasyonları üretmesi gerekli. hatta kawhi'ın kenarda olduğu hücumda sıkıntılı anlar için kenarda duran jodie meeks'i bir kaç dakika oynatarak verim alabilir.
    maç doğu konf. finali, ne beklentiniz vardı da kötü maç diyebiliyorsunuz. toronto savunma takımıdır orijinalde, bucks'ın zaten koçu savunma kültüründen gelmiş bir adam. toronto ilk çeyrek bucks'ın dağınıklığından faydalanıp 34 atmasa 100lü skorları dahi görmezdik. 2. ve 4. maçta skorlar daha yüksek olacaktır, heyecan da artacaktır.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap