2 entry daha
  • yahu arkadaş birine laf atmayı çamur atmayı, problem çıkarmayı ne çok seviyorsunuz. iq seviyesi 75'i geçmezmiş. bilim insanı konuştu. tebrikler.
    arkadaşım motoru tehlikeli yapan motosiklet değil, güzel ülkemin mayın tarlası yolları ve bilinçsiz araba sürücüleridir. motosiklet sürücülerine sinek muamelesi yapmayı bırakırlar, motosikletçilerde aralara girmeyi bırakır biraz daha dengeli sürerse emin ol trafik ve motosikletçilerin hayatı çok daha güvenli olur.
    herhalde motor kullanma cesaretini gösterememiş veya öğrenmeye çalışmış da öğrenememiş bir yazarın açtığı başlık diye düşünüyorum.
    ayrıca başlığı açan arkadaşın motosikleti iş için kullananlar olduğu kadar zevk ve hobi için kullananlar da olduğunu bilecek kadar iq seviyesine sahip olduğuna inanıyorum, inanmak istiyorum. iq seviyeleri hakikaten yerlerde olan apaçiler var. onları kapsam dışı bırakıyorum. onları gördüğünüz zaman hemen tanırsınız zaten, sıfır ekipman ve garip hareketler yapıyorsa trafikte o salaktır. tam salaktır. iq seviyesine bakmayın. neyse,
    iş gereği kullanan arkadaşlar işe yetişmek için, işi yetiştirmek için biraz abartıp hızlı sürüp aralara girme cesareti gösterebilmektedir. ama bu onların iq seviyelerinin düşük olduğunu göstermez.
    ikinci gruptaki arkadaşlar ise motosikletle şaka olmayacağını bilir aklı başında süren gruptur çoğunlukla.
    iq seviyesine gelecek olursak hayatında hiç motosiklet kullanmamış birine motor anlatmaya kalksak bilinçli bir motorcu seviyesine getirmek en az 3 ay sürer. öyle dışarıdan bakıldığı gibi bastım gidiyor hehe olayı değildir.
    bir basarsın tahtalı köye kadar gidersin bak orası doğru.
    olayı anlamak özümsemek için zaten belli bir iq seviyesi ister. o motosikletçiler düşündüğün kadar iq seviyesine sahip değil bil istedim. sevgiler.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap