2 entry daha
  • 2017 yılından itibaren eski 675 cc'lik motor blogu yerini 765 cc yeni bir motor bloguna bırakmıstır. ayrıca sırasıyla street triple s , street triple r ve street triple rs modelleri ile de çeşitlendirilmiştir. her üç model de aygır gibi gider.

    street triple s modelin en gariban versiyonudur* eski triumph göstergeleri kullanılmış, corsa rosso lastikleri var. fren kaliperi nissin , süspansiyonları showa kullanılmış. kaydırmalı debriyaj triumph'ta zaten standart, bunun yanında bir de traction control eklenmiş. iki farklı sürüş modu ** ile nispeten diğer iki modele göre daha uygun fiyatı var.

    yukarıda gariban dedim ama gariban dediğim alet 113 beygir kadar*

    street triple r modelin race versiyonu 118 beygirlik güç, ayarlanabilir showa süspansiyonlar ve brembo fren kaliperlerine sahip. dört farklı sürüş modu road,rain,sport ve kullanıcının tamamen kendi tercihine baglı olarak ayar yapabildiği rider configurable mode bulunuyor. ayrıca bunun gösterge paneli yeni tip

    street triple rs en kopuk ve en lüks versiyon* tam 123 beygirlik güç üretiyor.
    brembo kaliperler , showa'nın sadece yüksek cc yarış motosikletlerinde** kullandığı süspansiyonlar bu motosiklette mevcut. şasisi diğer iki versiyona göre biraz değiştirilmiş. bunun lastikleri pirelli super corsa. bu versiyonda diğerlerinden farklı olarak quickshifter da mevcut.

    (bkz: triumph street triple s)
    (bkz: triumph street triple r)
    (bkz: triumph street triple rs)

    edit: model yılı düzeltildi.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap