143 entry daha
  • tayyip ekonomi iyiyken iyi de yapsa kötü de yapsa her türlü oy alıyordu. millet cebinde para varken kimin ne dediğine bakmadan oy veriyordu.
    ekonomi bozulunca tayyipin hiç bir becerisi olmadığı ortaya çıktı. binali yıldırımın bunca yıllık siyasi hayatından ve devletteki çok sayıda önemli görevden sonra, bir belediye başkanlığı seçiminde böyle madara olmasının sonucudr bu ağlama.. ve kendisnin bu hale düşmesindeki sebep işte aslında hiçbir meziyeti olmayan tayyip erdoğandır.
    ülkeye dolar girişi durunca böyle oluyor işte, 2 ay önce beka derken dün seçime 1 gün kala apo dediler, seçimi milletin gözü önünde gasp edip sonra seçim tekrarında fark yediler. rezil rüsva oldular. tayyip erdoğan gibi niteliksiz biriyle saf tutmanın sonu aslında budur. şimdiye kadar hep havadan gelen sıcak para sayesinde bu gizlendi. dünya lideri diye yutturdu kendini. ama artık herkes kimin ne mal olduğunu yavaş yavaş görüyor. muhtar bile olamaz diyen adam aslında tamamen doğru söylemişti. fed in bastığı paraları yiyerek 12 sene hava atıp kolpacılık yapmanın sonudur bu.
89 entry daha
hesabın var mı? giriş yap